Έφυγε από τη ζωή ανεμβολίαστη έγκυος στη Θεσσαλονίκη - Σώθηκε το βρέφος

Αγώνα για να σώσουν δύο εγκύους με κορωνοϊό έδωσαν γιατροί στη Θεσσαλονίκη, με τη μία γυναίκα να χάνει τη μάχη για τη ζωή.

Ειδικότερα, την τελευταία της πνοή άφησε 38χρονη έγκυος, η οποία είχε νοσήσει με κορωνοϊό και νοσηλευόταν διασωληνωμένη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Όπως μεταδίδει το thestival.gr, η γυναίκα, η οποία δεν είχε κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, βρέθηκε θετική στον ιό στις 24 Σεπτεμβρίου και μετά από τέσσερις ημέρες, στις 28 του ίδιου μήνα, μετέβη στο νοσοκομείο Κατερίνης λόγω δύσπνοιας.

Εκεί κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή της στο «Ιπποκράτειο», ενώ στις 30 Σεπτεμβρίου οι γιατροί προχώρησαν σε καισαρική τομή και της αφαίρεσαν το έμβρυο, με το τοπικό μέσο να σημειώνει ότι βρισκόταν στην 32η εβδομάδα κύησης.

Σύμφωνα με το thestival.gr , η γυναίκα νοσηλεύθηκε διασωληνωμένη στην κλινική covid και στις 27 Οκτωβρίου κατέληξε, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το βρέφος είναι καλά στην υγεία του και έχει πάρει εξιτήριο.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες από το MEGA, άλλη μια ανεμβολίαστη έγκυος, 35 ετών, διασωληνώθηκε στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή. Όπως αναφέρεται μάλιστα, όσο ήταν διασωληνωμένη της αφαίρεσαν το παιδί, το οποίο είναι καλά στην υγεία του.