Πλεκτάνη & κακοποίηση ομολόγησε η θεία της 8χρονης - Κατηγορούσε εσκεμμένα τον παππού

Κακοποίηση από γυναίκα συγγενή (θεία) του 8χρονου κοριτσιού από τη Ρόδο φανερώνουν τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας στο πλαίσιο της έρευνας που διέταξε η Εισαγγελία της νήσου.

Οι εξελίξεις δείχνουν πλέον, ότι το παιδί κακοποιήθηκε με ύπουλο και ανατριχιαστικό τρόπο, όταν γυναίκα συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας ήθελε δήθεν να εξετάσει το κορίτσι που παρουσίαζε προβλήματα στα γεννητικά όργανα και να διαπιστώσει εάν βιάστηκε.

Η ΕΡΤ  νοτίου  Αιγαίου μάλιστα επικαλούμενη ασφαλείς πληροφορίες, μεταδίδει ότι η θεία της 8χρονης για την οποία καταγγέλθηκε βιασμός πριν από μέρες, ομολόγησε στην αστυνομία ότι η ίδια ήταν υπεύθυνη για την ψευδή καταγγελία. Αναμένεται βέβαια μετά από όλα αυτά ότι θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Σημειώνεται ότι προηγήθηκε ενδελεχής έλεγχος όλων των στοιχείων της υπόθεσης από τις αρμόδιες αρχές ενώ ελήφθησαν και καταθέσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της rodiaki, πρόκειται για τη γυναίκα στο κινητό της οποίας εντοπίστηκαν εξ αρχής οι φωτογραφίες της ανήλικης και οι οποίες – όπως αποκαλύφθηκε- είχαν ληφθεί προκειμένου με αυτές να «κερδίσει» κάποια χρήματα τόσο από την μητέρα του παιδιού όσο και από τον παππού.

Όλα ξεκίνησαν όταν διαπιστώθηκε ότι υπήρχε ερεθισμός (πιθανώς λοίμωξη) στην περιοχή των γεννητικών οργάνων της ανήλικης. Η μητέρα της συζήτησε το θέμα αυτό με τη γυναίκα – συγγενή της και η τελευταία την έπεισε όχι μόνο να την δει αλλά και να την «εξετάσει».

Η συλληφθείσα θεία τότε κακοποίησε την 8χρονη και υποστήριξε στη μητέρα του κοριτσιού πως το παιδί της έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά καθώς και ότι έχει γίνει καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού. Με αυτή την πρόφαση και λέγοντας ότι έχει κάποια γνωστή που δουλεύει στο Χαμόγελο η οποία θα μπορούσε να εξαφανίσει την καταγγελία για να μην πάρει διαστάσεις το θέμα, ζήτησε από την μητέρα του κοριτσιού 200 ευρώ.

Εκείνη δεν τα είχε, δεν μπόρεσε να της τα δώσει και ξεκίνησε το θρίλερ, στο οποίο ενεπλάκη και ο παππούς του παιδιού ο οποίος κλήθηκε να καταθέσεις ως ύποπτος, ενώ υποψίες στράφηκαν και στον σύντροφο της μητέρας.

Η υπόθεση τελικά ξεδιάλυνε και αποκαλύφθηκε ότι ήταν μια σκευωρία, μία φρικτή πλεκτάνη, που είχε στηθεί από τη θεία του κοριτσιού για να εκβιάσει και να κερδίσει χρήματα από τους γονείς και τους παππούδες της 8χρονης.

Σύμφωνα με τη rodiaki, η γυναίκα φέρεται να έχει παραδεχτεί ένα μεγάλο μέρος των παραπάνω γεγονότων, και κυρίως την κακοποίηση του 8χρονου κοριτσιού αλλά και τις λοιπές καταγγελίες.

Για όλα τα στοιχεία αλλά και τις εξελίξεις που έχουν σημειωθεί έχει ενημερωθεί η αρμόδια Εισαγγελέας Πρωτοδικών που χειρίζεται την υπόθεση και η οποία πρόκειται να δώσει «εντολές» για τις περαιτέρω ενέργειες που πρέπει να γίνουν.