Επίθεση στις φυλακές Ναυπλίου κατά του Ρουμάνου που συνελήφθη για τη δολοφονία της συντρόφου του στην Κυπαρισσία

Επίθεση δέχθηκε στις φυλακές Ναυπλίου ο Ρουμάνος κρατούμενος που συνελήφθη πριν από λίγες εβδομάδες, καθώς φέρεται να τσιμέντωσε τη γυναίκα του στην αυλή του σπιτιού τους στην Κυπαρισσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίθεση έγινε σε βάρος του Ρουμάνου από Αλβανό συγκρατούμενό του. Μετά την επίθεση, ο Ρουμάνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως δεν έφερε σοβαρό τραύμα. Στη συνέχεια επέστρεψε στις φυλακές, αλλάζοντας κελί.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρουμάνος κατηγορείται για τη δολοφονία της 42χρονη σύντροφό του. Στην πορεία, εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον εντοπισμό του πρώην συντρόφου και ομοεθνή της 42χρονης γυναίκας, μητέρας τριών παιδιών. Δείγματα από τη σορό της ταυτοποιήθηκαν με γενετικό υλικό που έδωσε ο γιος της.

Η άτυχη γυναίκα συζούσε δύο χρόνια με τον πρώην σύντροφό της ενώ διέμενε στην Κυπαρισσία, όπου βρέθηκε νεκρή, επί δύο δεκαετίες. Η 42χρονη εξαφανίσθηκε μυστηριωδώς κι αφού δεν είχε δώσει σημεία ζωής, κινητοποιήθηκαν συγγενείς της που δήλωσαν και επίσημα την εξαφάνιση της.

Ειδικότερα, τα ίχνη της 42χρονης είχαν χαθεί από τον περασμένο Φεβρουάριο. Λίγο αργότερα ο σύζυγός της έφυγε από την Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι η γυναίκα του δεν είχε βρεθεί.

Στο τέλος Αυγούστου οι νέοι ένοικοι του σπιτιού διαπίστωσαν μια διαφορά στο χρώμα του τσιμέντου σε ένα σημείο του σπιτιού τους. Τότε άρχισαν να σκάβουν για να δουν τι υπάρχει από κάτω, και ανακάλυψαν το πτώμα της 42χρονης.