Προκαλεί η δράστης μετά την κατάθεση του θύματος: «Εσύ Ιωάννα ξέρεις γιατί έχει γίνει όλο αυτό»

Ολοκληρώθηκε η καθηλωτική κατάθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου στο δικαστήριο, με το θύμα της φρικτής επίθεσης με βιτριόλι να συγκλονίζει περιγράφοντας τα όσα έζησε εκείνο το μοιραίο πρωινό της 20ης Μαΐου 2021, αλλά και στη συνέχεια, ανεβαίνοντας το δικό της Γολγοθά, σε έναν αγώνα που θα διαρκέσει χρόνια.

Επίθεση με βιτριόλι: Λύγισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην κατάθεσή της – «Σκέφτηκα να δώσω τέλος στη ζωή μου» | ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ 106,9 FM

Καταλήγοντας στην κατάθεσή της η Ιωάννα Παλιοσπύρου είπε:

«Θέλω να πω ότι από εκείνη την ημέρα το μεγαλύτερο συναίσθημα που νιώθω είναι φόβος. Φόβος γιατί δεν γνωρίζω το λόγο της επίθεσης, αλλά και γιατί δε γνωρίζω ποιοι άλλοι είχαν συμμετάσχει σε αυτή τη επίθεση εναντίον μου.

Είμαι βέβαιη ότι αν είχε καταφέρει να μου επιτεθεί στο σπίτι μου, όπως αρχικά σχεδίαζε, αν είχε γίνει η επίθεση εκεί που είμαι μόνη μου και βράδυ που συνήθως γυρίζω στο σπίτι, εγώ σήμερα δε θα ήμουν εδώ. Θα είχε πετύχει το σκοπό της», τόνισε η κοπέλα.

(Διαβάστε ολόκληρη την συγκλονιστική κατάθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου ΕΔΩ).

https://www.mesogeiostv.gr/wp-content/uploads/2021/09/Capture-145.jpg

Αμετανόητη η Κακαράντζουλα απευθύνθηκε και μάλιστα με υπονοούμενα στην Ιωάννα

Αμέσως μετά, ο συνήγορος της κατηγορούμενης ζήτησε να κάνει δήλωση, με τον αδελφό της Ιωάννας να εκνευρίζεται και να ακολουθεί μια νέα πρόκληση από την κατηγορούμενη Έφη Κακαράντζουλα, η οποία εμφανίστηκε ψυχρή και αμετανόητη, ενώ δεν δίστασε να αφήσει υπονοούμενα για την Ιωάννα, εξοργίζοντας.

Κατηγορούμενη: Θα ήθελα να απευθυνθώ προς το θύμα…
Αδελφός θύματος: Μη ξανά κοιτάξεις από εδώ!
Κατηγορούμενη: Ξέρω ότι αυτό που έχει γίνει δεν είναι αποδεκτό, αλλά εσύ Ιωάννα γνωρίζεις γιατί έχει γίνει όλο αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να της αφαιρέσω τη ζωή.

Εφη Καρακάντζουλα στο δικαστήριο: «Εσύ Ιωάννα ξέρεις γιατι έγινε όλο αυτό» | Protagon.gr

Ένταση στο δικαστήριο

Νωρίτερα υπήρξε ένταση στο δικαστήριο με τους συγγενείς της Ιωάννας να ξεσπούν κατά της δράστιδος.

Πολιτική αγωγή: Σήμερα η κατηγορούμενη σας είπε κάτι; Σας ζήτησε συγγνώμη;
Ιωάννα: Όχι. Δεν έχει πει τίποτα. Μόνο με κοίταξε στα μάτια όπως εκείνη την ημέρα, ψυχρή και απαθής.

Σε αυτό το σημείο η κατηγορούμενη ακούστηκε να λέει χαμηλόφωνα «κύριε πρόεδρε» και τότε ο αδελφός της Ιωάννας και η μητέρα της, ξεσπάθωσαν με οργή και αγανάκτηση:

Αδελφός Ιωάννας: Σκάσε μωρή, που θα μιλήσεις κιόλας! Φίδι, ε φίδι, μιλάς. Γ@@@ το @@@!
Μητέρα Ιωάννας: Σκύλα, απόβρασμα της κοινωνίας, μας διέλυσες…

Με τη συνοδεία αστυνομικών, ο αδελφός της Ιωάννας βγήκε για λίγο από τη δικαστική αίθουσα για να ηρεμήσει, ενώ η μητέρα της κάθισε ξανά στη θέση της.