«Ευτυχώς χώρισα, γλίτωσα από τον εφιάλτη»-Το τελευταίο τηλεφώνημα της εκπαιδευτικού στη Ρόδο πριν τη σκοτώσει ο πρώην σύντροφός της

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από τη νέα γυναικοκτονία στη Ρόδο, με θύμα αυτή τη φορά μια 31χρονη εκπαιδευτικό και δράστη τον 40χρονο πρώην σύντροφό της, ο οποίος την εκτέλεσε εν ψυχρώ με κυνηγετική καραμπίνα.

Λίγο αργότερα, ο 40χρονος μετέβη στο σπίτι του στην περιοχή «Θεοτόκος» στην πόλη της Ρόδου και έθεσε τέρμα στη ζωή του, έχοντας αφήσει ένα ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο ανέφερε ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εκείνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκπαιδευτικός διατηρούσε σχέση με τον δράστη και τον τελευταίο έναν μήνα είχαν διακόψει, κατάσταση την οποία ο 40χρονος δεν μπορούσε να δεχθεί.

5381582

Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, η 31χρονη εκπαιδευτικός μίλησε με την καλύτερή της φίλη στο τηλέφωνο το βράδυ της Τρίτης και ήταν πολύ χαρούμενη, ενώ φέρεται να της είπε: «Γλίτωσα από αυτόν τον εφιάλτη που βίωνα. Γλίτωσα από ένα μαρτύριο. Ευτυχώς χώρισα».

5381580

Όπως αποκάλυψε η φίλη της, η Δώρα δεν περνούσε καλά το τελευταίο διάστημα. Ήταν με τον 40χρονο άνδρα από τα Χριστούγεννα ωστόσο τους τελευταίους μήνες ένιωθε πως «πνίγεται» ενώ δεν μπορούσε ούτε να βγει για έναν καφέ με φίλη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», ο 40χρονος πυροβόλησε δύο φορές και σκότωσε την άτυχη 31χρονη, η οποία εκείνη την ώρα επιχειρούσε να βγει από το αυτοκίνητό της στην περιοχή του Ροδινιού. Οι αξιωματικοί της ασφάλειας Ρόδου που βρέθηκαν στο σημείο συνέλεξαν δύο κάλυκες από το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποιήθηκε για το έγκλημα.