Στη 42χρονη Μόνικα ανήκει η σορός που βρέθηκε θαμμένη κάτω από τσιμέντο στην Κυπαρισσία

Τραγικό τέλος για την 42χρονη αγνοούμενη Μόνικα από τη Ρουμανία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός που βρέθηκε θαμμένη κάτω από τσιμέντο στην αυλή σπιτιού στη Κυπαρισσία ανήκει στην ίδια, μετά και την ταυτοποίηση με τη μέθοδο του DNA.

Σύμφωνα με πληροφορίες του skai.gr, δείγματα από την σορό της ταυτοποιήθηκαν με το γενετικό υλικό που έδωσε ο γιος της.

Υπενθυμίζεται πως η αγνοούμενη Ρουμάνα είχε εξαφανιστεί πριν από επτά περίπου μήνες. Φέρεται να έχει πέσει θύμα κακοποίησης από τον σύντροφό της, ο οποίος μάλιστα, την ίδια εποχή διέφυγε στη Ρουμανία.

Σε βάρος του πρώην συντρόφου της έχει ήδη εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον εντοπισμό και την σύλληψή του.

Πριν από λίγες ημέρες ελήφθησαν δείγματα για εξέταση DNA ώστε να ταυτοποιηθεί εργαστηριακά αν το πτώμα της γυναίκας ανήκει στην αγνοούμενη μητέρα τριών παιδιών, την οποία ο ομοεθνής σύντροφός της φέρεται να κακοποιούσε συστηματικά.

Δείγματα ελήφθησαν και για να διενεργηθούν τοξικολογικές εξετάσεις, μήπως και βρεθεί κάτι που να μπορεί να αποδώσει την αιτία θανάτου.

Ο δολοφόνος, αφού σκότωσε το θύμα του, τοποθέτησε την άτυχη γυναίκα σε εμβρυακή στάση στο πλάι και χωρίς ίχνος ρούχων ή παπουτσιών στον αυτοσχέδιο τάφο στην αυλή του σπιτιού στην Κυπαρισσία, ρίχνοντας τσιμέντο για να καλύψει τα ίχνη του.

Παρά τις έρευνες της Αστυνομίας δεν είχε βρεθεί κάτι, ενώ υπήρξε πληροφορία ότι μπορεί να την έχει σκοτώσει και να την έχει θάψει. Αστυνομικοί με συνεργείο άνοιξαν μάλιστα το βόθρο του σπιτιού, όπου φαινόταν να υπάρχει φρέσκο τσιμέντο και κάποια μπάζα, αλλά δεν είχαν βρει κάτι.