Σπαραγμός: Έφυγε από τη ζωή η 7χρονη Αναστασία - Συγκλονίζει η μητέρα της

Η είδηση είναι πραγματικά σπαρακτική, και έχει σκορπίσει θλίψη σε όλους. Ένα μικρό παιδί, ένα κοριτσάκι στα επτά μόλις χρόνια της, έφυγε απ τη ζωή.

Πρόκειται για τη μικρή Αναστασία, την ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου, μία ενσαρκωμένη νεράιδα, που χωρίς να χάσει ποτέ την αισιοδοξία της, έδωσε γενναία αλλά άνιση μάχη με την πιο σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου, που συνήθως χτυπάει παιδιά στο κεντρικό νευρικό σύστημα, του εγκεφάλου.

Τον Σεπτέμβριο του 2020 η Αναστασία είχε διαγνωστεί με την επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου, την γνωστή και ως dipg. Οι γιατροί στην Ελλάδα δεν τις έδιναν πολλές ελπίδες και οι γονείς της αποφάσισαν να ταξιδέψουν στην Αμερική προκειμένου η μικρή Αναστασία να ακολουθήσει θεραπεία.

Συγκλονίζει η αδελφή της Έρρικας Πρεζεράκου για την 7χρονη Αναστασία: "Θάνατε, θα πεθάνεις πρώτος" - 19.04.2021, Sputnik Ελλάδα

 

Αρχικά είχαν ταξιδέψει στο Χιούστον του Τέξας καθώς εκεί υπήρχε μια κλινική με εξειδίκευση στη συγκεκριμένη ασθένεια. Στη συνέχεια οι γονείς της, Ξένια Πρεζεράκου και Ηλίας Τριανταφυλλάκης, την μετέφεραν στη Νέα Υόρκη όπου τελικά άφησε την τελευταία της πνοή, ήρεμη μέσα στον ύπνο της και στην αγκαλιά των γονιών της, που σήμερα στην πιο τραγική ειρωνεία της μοίρας, έχουν επέτειο γάμου.

Η Ερρικα Πρεζεράκου μιλά και συγκινεί για τον αγώνα της μικρής Αναστασίας -«Κάνει θεραπεία κάθε 4 ώρες...» | ΕΛΛΑΔΑ | iefimerida.gr

Συγκλονίζει το μήνυμα της μητέρας

Την μεγάλη απώλεια έκανε γνωστή η μητέρα της Αναστασίας από την προσωπική της σελίδα στο Facebook. Στον πόνο δεν υπάρχουν όρια δυστυχώς και το μήνυμα της μαμάς της Αναστασίας, είναι συγκλονιστικό:

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-07/post-fb-anastasia-3-7-2021.jpg?itok=Z6iYyl0O

«Σήμερα έχουμε επέτειο γάμου με τον Ηλία Τριανταφυλλάκη και σήμερα διάλεξε η κόρη μας, το παρανυφάκι μας να φύγει από τη ζωή. Η Αναστασία Πάλεψε όσο λίγοι, ήταν πάντα αισιόδοξη και έδωσε γερή μάχη με το χειρότερο είδος καρκίνου που έχει υπάρξει ποτέ.

Έφυγε ήρεμη στον ύπνο της με την μανούλα και τον πατερούλη να την κρατάνε αγκαλιά. Ξέρω πόσοι προσευχηθήκατε για την νεράιδα και ξέρω πόσοι ήσασταν δίπλα μας όλο αυτό το διάστημα που παλεύαμε και σας ευχαριστώ. Η Αναστασία δεν υποφέρει πια..», ανέφερε στο σπαρακτικό μήνυμά της η μητέρα της Αναστασίας.