Συγκλονίζει η μητέρα της Καρολάιν: «Μου πήρε το παιδί μου, εάν χάσω & το εγγόνι μου, θα είναι η χαριστική βολή»

Την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού της Καρολάιν θα διεκδικήσει η οικογένειά της, όπως έκανε γνωστό ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά. Όπως είπε ο Θανάσης Χαρμάνης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, το οικογενειακό περιβάλλον της Καρολάιν είναι απολύτως κατάλληλο τουλάχιστον για τα πρώτα χρόνια της ανατροφής του παιδιού.

Οι άνθρωποι έχουν την οικονομική άνεση, βοήθεια για τα τρέχοντα της φροντίδας ενός σπιτιού, ώστε να αφοσιωθούν, όπως το επιθυμούν στο κοριτσάκι, δίνοντάς του, αγάπη, προστασία, φροντίδα σε ένα ασφαλές και καθ’ όλα κατάλληλο περιβάλλον, στο νησί όπου ανατράφηκε και έζησε α πιο ευτυχισμένα χρόνια της σύντομης ζωής της και η Καρολάιν.

Γλυκά Νερά: Αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού ζητάει η οικογένεια της... | Ελλάδα Ειδήσεις

Ο κ. Χαρμάνης έκανε γνωστό ότι οι δύο οικογένειες έχουν μεταξύ τους επικοινωνία για το παιδί και ότι υπάρχει διάθεση συναίνεσης αλλά εάν τελικά δεν καταλήξουν σε κάποια συναινετική λύση, θα κατατεθεί, από πλευράς της οικογένειας της Καρολάιν, αίτημα για την ανάθεση της αποκλειστικής επιμέλειας στην μητρική γιαγιά, καθώς συν-επιμέλεια μπορεί να δοθεί σε περιπτώσεις χωρισμένων γονέων, που όμως ζουν στην ίδια πόλη.

Ο δικηγόρος μετέφερε μάλιστα και μια συγκλονιστική δήλωση της μητέρας της 20χρονης, μέσω της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα». «Μου πήρε το παιδί μου, εάν χάσω και το εγγόνι μου, θα είναι η χαριστική βολή για μένα», δηλώνει χαρακτηριστικά η μητέρα της Καρολάιν μέσα στον οδυρμό, στον θρήνο της και στην οδύνη που της έχει δημιουργηθεί, πως χαρακτηριστικά είπε ο δικηγόρος.

Γλυκά Νερά: Γιατί Ο Πιλότος Άφησε Το Μωρό Πάνω Στην Καρολάιν | Star.gr

«Καταλαβαίνετε ότι το εγγόνι αυτό θα είναι μια παρηγοριά για εκείνους» τόνισε και πρόσθεσε: «Ο καιρός περνάει, το παιδί αυτό κάποια στιγμή θα αρχίσει να ζητά απαντήσεις και τότε θα χρειαστούμε και τη βοήθεια ειδικών για να μπορέσει να επανέλθει και να ισορροπήσει ψυχικά». Πρόκειται δε για ευγενείς και πολιτισμένους ανθρώπους, που σε καμία περίπτωση δεν προτίθενται να αποκλείσουν από τη ζωή του παιδιού τους έτερους παππούδες, ή τον ίδιο τον πατέρα και δολοφόνο της κόρης τους, καθώς βάζουν πάνω από όλα το συμφέρον και την ευζωία, ψυχική και φυσική της μικρής Λυδίας.

Σημείωσε δε, πως και οι γονείς του συζυγοκτόνου έχουν σπίτι στην Αλόνησσο και θα μπορούν να μετέχουν στη ζωή του παιδιού και με τη φυσική τους, παρουσία, σε τακτική βάση.

Ο κ. Χαρμάνης σχολίασε τέλος και τα περί επιθετικής συμπεριφοράς που προκλητικά ανέφερε στο απολογητικό του σημείωμα ο συζυγοκτόνος, προσπαθώντας να επιρρίψει ευθύνες και στην άτυχη Καρολάιν, της οποίας, με τα ίδια του τα χέρια, στέρησε τη ζωή. «Φυσικά ο κατηγορούμενος μπορεί να ισχυριστεί οτιδήποτε νομίζει ότι τον βοηθά, αλλά οποιοσδήποτε ισχυρισμός για το παρελθόν και για το εάν υπήρχαν προστριβές μεταξύ τους, δεν μπορεί να τον βοηθήσει», τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν.