Video ντοκουμέντο από τη δολοφονία της 64χρονης στην Αγία Βαρβάρα - Ομολόγησε ο εν διαστάσει σύζυγος του θύματος

Στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής παραδόθηκε το απόγευμα της Παρασκευής  ο 75χρονος εν διαστάσει σύζυγος της 64χρονης γυναίκας που βρέθηκε δολοφονημένη χθες, μπροστά στην πόρτα του σπιτιού της στην Αγία Βαρβάρα.

Ο 75χρονος ομολόγησε την πράξη του και παρέδωσε το όπλο που χρησιμοποίησε για την τελετή του εγκλήματος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πήγες, ο 75χρονος ήταν ο βασικός ύποπτος της δολοφονίας και οι αρχές τον αναζητούσαν, λόγω των συχνών βίαιων διενέξεων που είχε με τη σύζυγο του.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη γυναίκα δέχτηκε τρεις σφαίρες και ξεψύχησε μπροστά από το σπίτι της, στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους, στην Αγία Βαρβάρα, χθες το βράδυ.

Οι διερχόμενοι από το σημείο ήταν αυτοί που ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και παρέλαβε τη γυναίκα ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου και υπέκυψε στα τραύματά της, λίγο αργότερα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα δέχτηκε δύο σφαίρες στον λαιμό και μία στην κλείδα, από όπλο μικρού διαμετρήματος. Ο πρώτος άνθρωπος που αναζήτησαν οι Αρχές ήταν ο σύζυγος και πατέρας των δύο παιδιών της 64χρονης, με τον οποίο βρίσκονταν σε διάσταση και ο οποίος από χθες το βράδυ παρέμενε άφαντος.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία της 64χρονης

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη δολοφονία της 64χρονης στη μέση του δρόμου στην Αγία Βαρβάρα έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Είναι 13 λεπτά πριν από τις 9 το βράδυ της Πέμπτης και κάμερα ασφαλείας σε κατοικία της περιοχής καταγράφει τους πυροβολισμούς με τους οποίους ο 75χρονος φέρεται να έκοψε το νήμα της ζωής της εν διαστάσει συζύγου του.

Περίπου ένα λεπτό αργότερα η ίδια κάμερα καταγράφει τον 75χρονο να περνά με γοργό βηματισμό. Όπως φαίνεται στο πλάνο ο δράστης, ο οποίος έχει ομολογήσει, φεύγει με γοργό βήμα από το σημείο.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Απογευματινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021, παρουσιάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και συνελήφθη 75χρονος ημεδαπός για την ανθρωποκτονία της 64χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε χθες, στην Αγία Βαρβάρα.

Ο 75χρονος ομολόγησε την πράξη του και παρέδωσε στους αστυνομικούς πιστόλι με γεμιστήρα και τρία φυσίγγια.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

Σοκαριστικές μαρτυρίες

Κάτοικος της περιοχής, μιλώντας στον ΑΝΤ1, περιέγραψε τα όσα έζησε η ίδια και οι γείτονες όταν αντίκρισαν την άτυχη γυναίκα να ξεψυχά στο δρόμο.

«Άκουσα τους πυροβολισμούς. Ήταν γύρω στις 8:30 το απόγευμα, μαγείρευα στην κουζίνα, είχα ανοιχτά παράθυρα. Ήταν κι ο σύζυγός μου μαζί. Δεν ήταν πολύ δυνατοί οι κρότοι και δεν ήμασταν σίγουροι αν επρόκειτο για πυροβολισμούς. Μετά από 5 λεπτά είδαμε τον γείτονα να τρέχει στο στενό μας και βγήκαμε κι εμείς έξω…» είπε η αυτόπτης μάρτυρας και συμπλήρωσε:

«Τη γνωρίζαμε τη γυναίκα. Είμαστε γείτονες χρόνια. Είχε και καθαριστήριο έπαιρνε τα χαλιά μας κάθε χειμώνα. Δεν γνωρίζαμε αν είχε προβλήματα. Αντίθετα, ποτέ δεν είχανε προβλήματα. Με το χαμόγελο στα χείλη ήταν κάθε μέρα, δεν είχαμε δει κάτι περίεργο».

Όσον αφορά στη στιγμή που είδαν τη γυναίκα ξαπλωμένη στο δρόμο, η περιγραφή της σοκάρει: «Όταν πλησιάσαμε η γυναίκα ήταν μελανιασμένη, κάτασπρη και ξεψυχούσε μπροστά μας. Μας είπαν να φύγουν τα παιδιά, η γυναίκα ξεψυχάει».