Προσήχθη ύποπτος για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Γεωργιανός με πλαστό διαβατήριο που επιχείρησε να διαφύγει προς Βουλγαρία

Νυχθημερόν συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δραστών της στυγερής δολοφονίας της Καρολάιν, της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά, δίπλα στον σύζυγο και το μόλις 11 μηνών μωρό τους.

Κηδεία Κάρολαιν: «Είμαι τυχερός που είσαι η μητέρα του παιδιού μου», συγκινεί ο σύζυγός της | Alphafreepress.gr

Ανατροπή για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο σύζυγος της Κάρολαιν κατάφερε να δει τους δράστες (βίντεο) | Ειδήσεις

Ο ύποπτος δεν έχει παραπεμφθεί στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών προς το παρόν

Στο πλαίσιο των ερευνών, από την Παρασκευή έχει προσαχθεί ως ύποπτος άνδρας 30 ετών με καταγωγή από τη Γεωργία, ο οποίος φέρεται να επιχείρησε, με πλαστό, μάλιστα,  διαβατήριο να περάσει από τα σύνορα στον Έβρο, με κατεύθυνση προς τη Βουλγαρία.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, ο αλλοδαπός συμμετείχε σε ληστεία που έγινε στο Πικέρμι, τον περασμένο Μάρτιο, με τους δράστες να δένουν τα θύματά τους.

Πάντως, σημειώνεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο συλληφθείς στον Έβρο δεν έχει παραπεμφθεί, προς το παρόν τουλάχιστον, στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Οι ίδιες πηγές τονίζουν πως μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν ενδείξεις συμμετοχής του Γεωργιανού στο έγκλημα, ωστόσο λόγω του παρελθόντος του και του γεγονότος πως προσπάθησε να φύγει από τη χώρα το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, θα μεταφερθεί στην Αθήνα προκειμένου να εξεταστεί.

Προσαγωγή ατόμου για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά -Εντοπίστηκε με πλαστό διαβατήριο στον Έβρο - tomanifesto.gr

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάτι που να συνδέει τον συγκεκριμένο προσαχθέντα με την στυγνή εγκληματική ενέργεια στα Γλυκά Νερά, το γεγονός, ότι ο Γεωργιανός φέρεται να εμπλέκεται σε συμμορία ληστών, η οποία πριν από περίπου δύο μήνες είχε διαπράξει ληστεία σε σπίτι ηλικιωμένου στο Πικέρμι αλλά και το γεγονός, ότι επιχείρησε να φύγει τώρα από τη χώρα λίγες μέρες μόλις, μετά το ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά, έχει σημάνει «συναγερμό» στην ΕΛ.ΑΣ.