Επεισοδιακή σύλληψη διαρρηκτών μέσα στο κτήμα του Νίκου Ξανθόπουλου στα Σπάτα (Video)

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται τα μέλη της συμμορίας που είχαν κυριολεκτικά «ρημάξει» το κτήμα του Νίκου Ξανθόπουλου στα Σπάτα.

Οι δράστες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, είχαν βάλει στο στόχαστρο το κτήμα του γνωστού ηθοποιού και έκλεβαν μετασχηματιστές της ΔΕΗ, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που μπήκαν και στο σπίτι του.

Ενόψει αυτού, οι αστυνομικοί πριν από λίγες μέρες έστησαν καρτέρι και συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω έναν από αυτούς, με τους υπόλοιπους να καταφέρνουν να διαφύγουν μετά από συμπλοκή με τις αστυνομικές δυνάμεις.

«Ήρθαν μέσα στο κτήμα, έστησαν καρτέρι οι αστυνομικοί. Μας είπαν να μην βγούμε έξω, ό,τι και αν ακούσουμε. Είχαμε δώσει κλειδιά στην αστυνομία», ανέφερε χαρακτηριστικά η σύζυγος του Νίκου Ξανθόπουλου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στις 17 Απριλίου οι δράστες είχαν μπει μάλιστα στο κτήμα και πολύ γρήγορα οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον έναν.

Τότε ο ένας συνεργός του πλησίασε και στην προσπάθειά του να τον απελευθερώσει, δάγκωσε τον αστυνομικό και χτύπησε έναν άλλον με σιδερένιο αντικείμενο.

Μετά από την επιχείρηση των αρχών, όλα τα μέλη της συμμορίας που ξεκινούσε από τον Ασπρόπυργο για να κλέψει μετασχηματιστές, χαλκό και ότι άλλο μπορούσαν να βρουν από Μαρκόπουλο και Παιανία και τα πωλούσαν σε εταιρείες σκραπ, βρίσκονται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.