Σπάνια τόση βαρβαρότητα στη χώρα μας: Video της ΕΛ.ΑΣ. για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Σε δήλωσή του για τη δολοφονία της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά, που βρέθηκε στραγγαλισμένη δίπλα στο μόλις 11 μηνών κοριτσάκι της, που έκλαιγε γοερά και με τον 33χρονο σύζυγό της, δεμένο και σε κατάσταση σοκ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Θεόδωρος Χρονόπουλος, έκανε λόγο για ένα απολύτως  ειδεχθές έγκλημα που διαπράχθηκε εν ψυχρώ και με ιδιαίτερη αγριότητα, γεγονός που πράγματι συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Οι δράστες κρέμασαν το σκυλί της οικογένειας, χτύπησαν βασάνισαν και έπνιξαν την νεαρή μητέρα δίπλα στο μωρό της και έχοντας δεμένο τον 33χρονο πατέρα, πήγαν για λίγο το μωρό κοντά του, απειλώντας το και εκείνο με όπλο, προκειμένου ο νεαρός άντρας που ζούσε τέτοιον εφιάλτη, να τους αποκαλύψει πού ήταν οι 15.000 ευρώ, που πρόσφατα είχε κάνει ανάληψη, ώστε να αγοράσει κάτι για την οικογένεια και πού φυλούσαν τα τιμαλφή.

ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά: Τόση βαρβαρότητα είναι σπάνια για τα δεδομένα της χώρας μας - Mesogeios TV

Μάλιστα τόνισε πως «τόση βαρβαρότητα είναι σπάνια για τα δεδομένα της χώρας μας». Παράλληλα πρόσθεσε ότι ειδική ομάδα αξιωματικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ανέλαβε τις έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση και να οδηγήσει τους δράστες του φρικτού εγκλήματος με θύμα μία 20χρονη μητέρα, ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

“Η δολοφονία της 20χρονης μητέρας είναι ένα ειδεχθές έγκλημα που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα. Τόση βαρβαρότητα είναι σπάνια για τα δεδομένα της χώρας μας.

Ο σύζυγος κατάφερε και ειδοποίησε τις Αρχές οι οποίες και ανταποκριθήκαν άμεσα.

Από την πρώτη στιγμή παρασχέθηκε ψυχολογική υποστήριξη και ιατρική παρακολούθηση προς τα μέλη της οικογένειας.

Γλυκά Νερά: «Τόση βαρβαρότητα είναι σπάνια για τα δεδομένα της χώρας μας» αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ για το στυγερό έγκλημα | in.gr

Η κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας υπήρξε άμεση. Ειδική ομάδα αξιωματικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ανέλαβε τις έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση και να οδηγήσει τους δράστες στη Δικαιοσύνη. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας τόσο στους οικείους όσο και στην οικογένεια της κοπέλας”.

Οι αδίστακτοι ληστές, αφού σκότωσαν τον σκύλο της οικογένειας, για να μην τους προδώσει και για να μην τους εμποδίσει, εισέβαλαν στη μεζονέτα της οικογένειας από το παράθυρο του υπογείου και διέπραξαν το άγριο έγκλημα, προτού φύγουν με τη λεία τους.