Νεογέννητο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε χωράφι στον Ασπρόπυργο

Νεογέννητο βρέφος, εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο σε χωράφι στον Ασπρόπυργο από μια γυναίκα που περνώντας το άκουσε να κλαίει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για ένα κοριτσάκι το οποίο ήταν τυλιγμένο με μια κουβέρτα και είχε ακόμα τον ομφάλιο λώρο.

Ήθελαν να πεθάνει…

Το μωρό ήταν δε, ολόγυμνο, αφημένο στο χωράφι. Η παντελής έλλειψη έστω και της στοιχειώδους φροντίδας και προστασίας του, οδηγεί τις αρχές στο συμπέρασμα, πως εκείνοι που το εγκατέλειψαν έτσι εκεί, ήθελαν να μην καταφέρει να επιβιώσει. Επιθυμούσαν ίσως και είναι σοκαριστικό αυτό, τον θάνατο του βρέφους.

Το νεογέννητο κοριτσάκι στάθηκε τυχερό, αφού η γυναίκα που το βρήκε, άκουσε γρήγορα το κλάμα του. Το εντόπισε, το σήκωσε από το χώμα και κάλεσε αμέσως την αστυνομία, που της έδωσε οδηγίες και έσπευσε στο σημείο. Το βρέφος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παίδων και όπως αναφέρεται, ευτυχώς είναι πολύ καλά στην υγεία του.

Σε αναζήτηση της μητέρας οι Αρχές

Η γυναίκα που εντόπισε το μωράκι, αναμένεται να δώσει ξανά κατάθεση στις Αρχές και δεν αποκλείεται το σενάριο, η μητέρα η οποία αναζητείται να το γέννησε ακριβώς στο σημείο, όπου και το εγκατέλειψε.

Οι αστυνομικοί πάντως, ψάχνουν τη μητέρα σε γειτονικά σπίτια και σε καταυλισμούς που υπάρχουν στην περιοχή, ενώ για την υπόθεση έχει ενημερωθεί η εισαγγελία.