Τροχαίο με κλεμμένο ΙΧ σε καταδίωξη από την ΕΛ.ΑΣ. στην Λιοσίων: Τρεις τραυματίες

Κλεμμένο ΙΧ που καταδιωκόταν από περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας, ξέφυγε από την πορεία του με αποτέλεσμα να προκαλέσει σοβαρό τροχαίο ατύχημα, όταν ξέφυγε από την πορεία του επί της οδού Λιοσίων, προκαλώντας τραυματισμούς σε διερχόμενους πολίτες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό εκτυλίχθηκε λίγο μετά τη 13:30 στο ύψος του αριθμού 172 στη Λιοσίων. Από το τροχαίο οι τραυματίες μέχρι στιγμής είναι τρεις.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/medium_article_image/public/2021-03/troxaio-liosion.jpg.webp?itok=8G_Cy6_v

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πρόκειται για δύο οδηγούς μοτοσικλέτας, πάνω στις οποίες έπεσε το κλεμμένο αυτοκίνητο πριν ακινητοποιηθεί και μία γυναίκα η οποία επέβαινε σε λεωφορείο, που φρενάρισε απότομα για να αποφύγει την σύγκρουση, ενώ τραυματίας είναι και ο οδηγός του κλεμμένου αυτοκινήτου, ο οποίος συνελήφθη.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-03/mesa-liosion-peripoliko-troxaio.jpg.webp?itok=rZMYJ1WL

Σημειώνεται ότι το όχημα είχε κλαπεί από πλυντήριο αυτοκινήτων στα Λιόσια.

Ο ιδιοκτήτης του είχε GPS και εντόπισε το όχημα στην περιοχή του Συντάγματος, όπου εντοπίστηκε κατόπιν και από αστυνομικούς, οπότε και καταδιώχθηκε μέχρι την οδό Λιοσίων. Σημειώνεται πως το αυτοκίνητο υπέστη σοβαρές ζημιές από το τροχαίο.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-03/troxaio-18-3-21.jpg.webp?itok=nllxt1pt

Η κυκλοφορία στο σημείο έχει διακοπεί από το ύψος της οδού Σιώκου μέχρι την Αγίου Μελετίου. Την κυκλοφορία ρυθμίζει η Τροχαία, ενώ για το όλο συμβάν διενεργείται προανάκριση.