Ανατροπή και εξελίξεις στην υπόθεση με το βιτριόλι - Δύο οι μαυροφορεμένες γυναίκες [video]

Για γνωστό πρόσωπο έκανε λόγο η 34χρονη στη δεύτερη κατάθεσή της.

Για μία μαυροφορεμένη γυναίκα έκανε λόγο η άτυχη 34χρονη που δέχτηκε φρικτή επίθεση με βιτριόλι στην οδό Θησέως στην Καλλιθέα. Ωστόσο, νέο βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας, δείχνει δύο μαυροφορεμένες γυναίκες.

Η νεαρή γυναίκα δέχθηκε επίθεση με το καυστικό υγρό το πρωί της Τετάρτης 20/5, την ώρα που έφτανε στο γραφείο της, σε εταιρεία στην οδό Θησέως, στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα μόνα λόγια που κατάφερε να πει με δυσκολία στην αρχική κατάθεσή της ήταν τα ακόλουθα: «Δεν μπορώ να φανταστώ ποιο άτομο θα ήθελε να μου κάνει κακό. Αυτό που θυμάμαι είναι μια γυναίκα με μαύρα ρούχα να εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά μου, την ώρα που περίμενα το ασανσέρ στο κτίριο όπου εργάζομαι και να μου πετά ένα καυστικό υγρό».

Το νέο οπτικό υλικό δείχνει αρχικά την 34χρονη να απομακρύνεται από την πολυκατοικία, ωστόσο, φαίνονται και άλλα δύο πρόσωπα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 με τον Ν. Χατζηνικολάου, πρόκειται για δύο μαυροφορεμένες γυναίκες. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η 34χρονη μίλησε εκ νέου στους αστυνομικούς και επανέλαβε πως δεν αναγνώρισε σε καμία περίπτωση το πρόσωπο κάποιας γνωστής της. Η περιγραφή όμως που έχει δώσει ταιριάζει στην εμφάνιση των δύο γυναικών.

Μάρτυρας, που γνωρίζει την κοπέλα εδώ και χρόνια καθώς την έβλεπε καθημερινά να μεταβαίνει στην εργασία της, μίλησε και εκείνος για δυο μαυροφορεμένες γυναίκες, που όπως είπε, είχαν απλή αμφίεση και οι κινήσεις τους φαίνονταν φυσιολογικές. Σύμφωνα επίσης με τα λεγόμενά του, η 34χρονη ήταν σε πολύ σοβαρή κατάσταση με “κανέναν να μην την βοηθάει” όπως χαρακτηριστικά είπε.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η άτυχη κοπέλα, που έδωσε και δεύτερη κατάθεση μέσα από το νοσοκομείο, ήταν περισσότερο δεκτική στις ερωτήσεις των ανδρών της Ασφάλειας και λιγότερο κατηγορηματική σε σχέση με την χθεσινή, πρώτη, κατάθεσή της σχετικά με τα γεγονότα. Μετά το αρχικό σοκ αρχίζει να ανακαλεί στη μνήμη της πληροφορίες που θα φανούν χρήσιμες στις διωκτικές αρχές, όπως αναφέρουν οι πηγές.

«Τώρα που θυμάμαι, από τις εικόνες τις επίθεσης, μου φάνηκε γνωστό το πρόσωπό της. προσπαθώ να καταλάβω πού την γνωρίζω. Νομίζω, θα θυμηθώ και θα σας πω» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Η Ασφάλεια Καλλιθέας εξετάζει εξονυχιστικά τα βίντεο αυτά, καθώς οι δύο αυτές γυναίκες εμφανίζονται στην κάμερα ασφαλείας του διπλανού καταστήματος από την είσοδο της πολυκατοικίας.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός STAR, η μαυροντυμένη γυναίκα φέρεται να είπε «πάρτα μωρή, καλά να πάθεις» όταν έριξε το καυστικό υγρό στην κοπέλα, ενώ, σύμφωνα με μαρτυρίες, φέρεται και να την κυνήγησε για λίγα δευτερόλεπτα.

Συμμετείχε στο τηλεπαιχνίδι “Deal” – Δηλώσεις Φερεντίνου

Η 34χρονη, πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου, συμμετείχε πριν από ένα χρόνο στο τηλεπαιχνίδι “Deal” με τον Χρήστο Φερεντίνο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha. Στο παρακάτω βίντεο ο παρουσιαστής δηλώνει σοκαρισμένος για το κοτρίτσι με το όμορφο χαμόγελο. “Είχε έρθει στο παιχνίδι για να κερδίσει και να φτιάξει το σπίτι που ονειρευόταν” ανέφερε στην κάμερα του σταθμού.