«Ο Παναγιωτάκης, στέκεται στα πόδια του!», συγκινούν οι γονείς του Παναγιώτη-Ραφαήλ (Video)

Η υγεία του μικρού παιδιού, που συγκίνησε όλη την Ελλάδα, παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης, όπως φαίνεται και σε βίντεο που ανήρτησαν οι γονείς του στη σελίδα «Γίνει ο ήρωας του Παναγιώτη Ραφαήλ» στο facebook, όπου φαίνεται ο Παναγιώτης – Ραφαήλ να στέκεται για λίγο στα πόδια του.

Ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ, χάρις στην συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου στην έκκληση των γονέων του, βρίσκεται με την οικογένειά του στην Βοστώνη, όπου δίνει μάχη για την υγεία του, λαμβάνοντας την κατάλληλη πρωτοποριακή θεραπεία, η οποία γίνεται σε δόσεις και με στενή παρακολούθηση από τους εξειδικευμένους θεράποντες ιατρούς, που την εφαρμόζουν.

Εδώ και λίγο καιρό ο Παναγιώτης – Ραφαήλ δεν νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, ωστόσο παρακολουθείται καθημερινά από τους γιατρούς, οι οποίοι του κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις για να δουν την εξέλιξη της πορείας του.

«Ο Παναγιωτάκης στέκεται στα πόδια του! Είχαμε καιρό να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση του παιδιού, η καθημερινότητά μας είναι γεμάτη από εξετάσεις και φυσικοθεραπείες. Είμαστε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένοι και θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας, γιατί χάρη σε εσάς το καταφέραμε αυτό!!! Το ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δρόμο και πολλή δουλειά ακόμα αλλά έχουμε την υπομονή και τη δύναμη που μας δίνει ο μικρός μας και εσείς!! Σας ευχαριστούμε ολόψυχα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Προτεινόμενα για εσάς