Ανατροπή για τον δράστη της άγριας δολοφονίας στο Περιστέρι - Video με τις στιγμές σοκ που ακολούθησαν

Ένας 25χρονος Τούρκος κουρδικής καταγωγής είναι το θύμα της εν ψυχρώ δολοφονίας σε καφετέρια ηθοποιών στο Περιστέρι την Τετάρτη.

Οι αστυνομικοί, όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος,  κατάφεραν να ταυτοποιήσουν το θύμα της δολοφονίας και τώρα εξετάζουν εάν πρόκειται για σεσημασμένο άτομο.

Την ίδια ώρα, video ντοκουμέντο, που πρόβαλε ο Alpha και απεικονίζει τα δευτερόλεπτα μετά την άγρια δολοφονία, δείχνει τις στιγμές πανικού που επικράτησαν μετά το άγριο φονικό στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πως ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας δεν ήταν τελικά το ίδιο άτομο με αυτό που έπινε λίγα λεπτά νωρίτερα καφέ το θύμα.

Τα τελευταία στοιχεία αναφέρουν ωστόσο,  πως ο άνδρας που ήταν μαζί με το θύμα στη καφετέρια, ήταν συνεργός και είχε κανονίσει το ραντεβού, ενώ ουσιαστικά είχε στήσει το σκηνικό της δολοφονίας, αφού είχε βάλει το θύμα να κάθεται με την πλάτη στο δρόμο, από το σημείο δηλαδή που θα ερχόταν ο δολοφόνος.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του με το θύμα στην καφετέρια προσπάθησε να τον ηρεμήσει λέγοντας του «ηρέμησε, μην ανησυχείς».

Λίγα λεπτά αργότερα έφυγε από την καφετέρια και τότε έφτασε πίσω από την πλάτη του θύματος ο εκτελεστής, ο οποίος πυροβόλησε το θύμα και στη συνέχεια τον χτύπησε με τη λαβή του όπλου.

Αποτέλεσμα εικόνας για Περιστέρι, Δολοφονία, Δράστης, Θύμα, Video, Κούρδος

Οι Αρχές εκτιμούν πως η δολοφονία είναι αποτέλεσμα κάποιας εγκληματικής ενέργειας στην οποία είχαν ανάμειξη δράστες και θύμα.