Σκοτώθηκε πέφτοντας απ' τον 3ο όροφο ο γιος του υφυπ. Περιβάλλοντος Γιώργου Δημαρά - Τα συλλυπητήρια του πολιτικού κόσμου

Τραγικές στιγμές για τον υφυπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Δημαρά, καθώς ο 38χρονος γιος του έχασε τη ζωή του, πέφτοντας από τον τρίτο όροφο του σπιτιού, όπου κατοικεί στην Πεντέλη.

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες της μοιραίας πτώσης, προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για δυστύχημα ή αυτοκτονία.

Η είδηση του θανάτου προκάλεσε σοκ στον πολιτικό κόσμο, που έσπευσε να εκφράσει τα συλλυπητήρια και την οδύνη του στον υφυπουργό και την οικογένεια του.

«Όταν ένας νέος άνθρωπος χάνει απροσδόκητα τη ζωή του, το δράμα των δικών του γίνεται οδύνη για όλους μας» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προσθέτοντας ότι «Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή για τον Γιώργο Δημαρά, που έχασε τον γιο του, είναι να μοιραστούμε μαζί του, και με όλη του την οικογένεια, τη θλίψη. Από καρδιάς συλλυπητήρια. Να μας υπολογίζουν δίπλα τους σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές».

«Αγαπητέ συνάδελφε Γιώργο, συμμερίζομαι τις δραματικές ώρες που περνάει η οικογένειά σου. Η τραγική απώλειά σου μας συγκλονίζει όλους. Δεν υπάρχουν λόγια να σου εκφράσω τα συλλυπητήριά μου. Σου μεταφέρω τη βαθιά οδύνη μου», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξέφρασε στον υφυπουργό και την οικογένειά του με γραπτή δήλωσή του τα συλλυπητήρια και την συμπαράσταση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. «Θερμά συλλυπητήρια στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του. Η Νέα Δημοκρατία κι εγώ προσωπικά συμπαραστεκόμαστε στο πένθος τους», αναφέρει. 

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος από το να χάνει ο γονιός το παιδί του», έγραψε στο twitter ο Tομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας.

“Η τραγική είδηση της απώλειας της ζωής ενός νέου ανθρώπου μας συγκλονίζει. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Δημαρά.”, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης.

«Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου Γιώργου Δημαρά», έγραψε στο twitter ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

«Η είδηση του θανάτου ενός νέου ανθρώπου μας γεμίζει θλίψη, θλίψη, θλίψη. Τα συλλυπητήρια μου στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του. Κουράγιο». Έγραψε ο Σταύρος Θεοδωράκης στο Twitter.