Σπαραγμός δίχως τέλος! Η οικογένεια Κοκκινίδη που ξεκληρίστηκε στο Μάτι, κηδεύεται στην Καλαμπάκα

Προσωπικές ιστορίες που δεν τις χωράει ανθρώπινος νους.

Μετά τη δημοσιοποίηση της τραγικής απώλειας ολόκληρων οικογενειών, της οικογένειας Φύτρου, της οικογένειας Φιλιπποπούλου και τους ζεύγους Σπηλιώτη-Τουρναβίτη, η δημοσιοποίησης μιας άλλης προσωπικής ιστορίας προκαλεί ανείπωτη θλίψη.

Εκείνης της οικογένειας του σεφ Παναγιώτη Κοκκινίδη που χάθηκε στη φωτιά μαζί με τη σύζυγό του Άννυ, τα δύο ανήλικα παιδιά και την μητέρα του.

Η οικογένεια που κυριολεκτικά ξεκληρίστηκε, βρήκε τραγικό θάνατο στο οικόπεδο στο Μάτι όπου παγιδεύτηκαν συνολικά 26 ψυχές.

Προτού χάσει τη ζωή του, ο άτυχος σεφ ενημέρωσε μέσω βίντεο και αναρτήσεων τους διαδικτυακούς του φίλους για την εξέλιξη της πυρκαγιάς.

Τραγική ειρωνεία, η παρακάτω ανάρτηση του:

Αύριο στην Καλαμπάκα οι κηδείες

Η τελευταία πράξη του δράματος για την οικογένεια Κοκκινίδη που θρηνεί 5 ανθρώπους, γράφεται αύριο, Τετάρτη 1η Αυγούστου και ώρα 12 μμ, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στην Καλαμπάκα, όπου θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία των Παναγιώτη Κοκκινίδη, Κασσιανής (Άννυ) Σπανού, Γεωργίου και Δημήτρη Κοκκινίδη και Πιπίνας Κοκκινίδη. 

Επιθυμία των συγγενών της οικογένειας, την οποία και απευθύνουν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, είναι να απέχουν αυτά από οιαδήποτε κάλυψη της τελετής, σεβόμενα το πένθος τους.

Το συλλυπητήριο μήνυμα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος

Με σπαρακτικό μήνυμά της στο Facebook, η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος αποχαιρετάει τον Παναγιώτη Κοκκινίδη και την οικογένειά του. Ακολουθεί η ανάρτηση:

Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τη θλίψη και τον πόνο μας για τον άδικο χαμό του μέλους μας Παναγιώτη Κοκκινίδη και της οικογένειας του (η σύζυγός του, η μητέρα του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους) στη θανατηφόρα πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής.
Πολλοί οι αδικοχαμένοι, πολλοί οι άνθρωποι που χάσανε τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους μέσα σε λίγη ώρα…
Εμείς όμως πενθούμε για τον δικό μας Παναγιώτη και την οικογένεια του. Ένας υπέροχος άνθρωπος με ηθικές αξίες, ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και πάνω από όλα οικογενειάρχης.
Σε όλους εμάς που τον ζήσαμε, σε όλους εμάς που τον γνωρίσαμε, θα μείνει αξέχαστη η καλοσύνη του που εκφραζόταν μέσα από τα μάτια του.
Καλό παράδεισο Παναγιώτη…. τουλάχιστον είσαι με την οικογένεια σου….

Το βίντεο που δημοσίευσε ο άτυχος άνδρας: