Στον Εισαγγελέα σήμερα ο κρεοπώλης που σκότωσε την 13χρονη στην Άμφισσα (Βίντεο)

Στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας βρίσκεται από χθες το βράδυ ο 34χρονος  επιχειρηματίας που πυροβόλησε και σκότωσε την 13χρονη Ρομά στην Άμφισσα.

Ο 34χρονος συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Πέτρο Μαντούβαλο,  εμφανίστηκε στη Διεύθυνση Αστυνομία Φθιώτιδας στις 10:00 το βράδυ, με τη συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών και παραδόθηκε.

Μιλώντας αποκλειστικά στο Star Κεντρικής Ελλάδας ο δικηγόρος του Πέτρος Mαντούβαλος είπε πως ο πελάτης του βρισκόταν στο βουνό πάνω από την Άμφισσα και μετά από επαφές που είχε μαζί του κατάφερε να τον πείσει να παραδοθεί.

Νωρίτερα το απόγευμα ο κύριος Μαντούβαλος βρήκε τον 34χρονο στην Γκιώνα. Ο γνωστός ποινικολόγος συζήτησε μαζί του και κατάφερε να τον πείσει να παραδοθεί στους αστυνομικούς. Σύμφωνα με τον κ. Μαντούβαλο  ο 34χρονος είναι συντετριμμένος από την εξέλιξη της υπόθεσης και σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να σκοτώσει το κορίτσι.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο της Λαμίας, όπου θα ζητήσει προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.