Ζάκυνθος: Στον εισαγγελέα ο 26χρονος για τη δολοφονία του πατέρα του

Ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου προκειμένου να του απαγγελθούν οι κατηγορίες για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράνομης οπλοχρησίας, οδηγήθηκε λίγο πριν τις 6 σήμερα το απόγευμα και υπό απόλυτη μυστικότητα, ο 26χρονος που ομολόγησε την δολοφονία του 70χρονου πατέρα του στις Βολίμες.

Σύμφωνα με το imerazante, ο ίδιος ζήτησε και πήρε 48ωρη προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ενώ αμέσως μετά την διαδικασία επέστρεψε στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου όπου και θα παραμείνει μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Ιουνίου 2018 για να επιστρέψει ενώπιον του ανακριτή και να απολογηθεί.

Αποκαλύφθηκε η οικογενειακή τραγωδία

Ο γιος του συνταξιούχου ταχυδρόμου που δολοφονήθηκε την Δευτέρα στη Ζάκυνθο είναι τελικά ο δολοφόνος, καθώς όπως ομολόγησε, ο 70χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά τον ίδιο και τα ανήλικα αδέρφια του.

Την Τρίτη το βράδυ ο 26χρονος γιoς του από τον δεύτερο γάμο του με την αλβανικής σύζυγο του, ομολόγησε την πράξη του.

Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή κατάλαβαν ποιος ήταν ο δράστης, καθώς ο 26χρονος και η μητέρα του έπεφταν σε αντιφάσεις.

Επίσης συνέβαλε και το γεγονός ότι και οι δύο τους δεν πήγαν στην κηδεία του θύματος.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν στις 21:30 το βράδυ της Κυριακής. Ο συνταξιούχος ταχυδρομικός βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμούς μέσα στο αυτοκίνητό του στο πλάι της επαρχιακής οδού Ζακύνθου – Βολίμων.

Ο 70χρονος βρέθηκε από έναν οδηγό ταξί περνούσε από το σημείο και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία.

Το θύμα είχε δεχθεί πυροβολισμούς από κυνηγετικό όπλο και είχε τραύματα στο πρόσωπο, τα χέρια και τον θώρακα.

Δείτε φωτογραφίες από το αυτοκίνητο του:

 

Φωτογραφίες: ΕΡΜΗΣNEWS