Σε 20ετή φυλάκιση, για παιδεραστία, καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κέρκυρας τον Βολιώτη επιχειρηματία, που συνελήφθη τον περασμένο Ιούλιο, όταν έγινε αντιληπτή η δράση του, από υπαλλήλους ξενοδοχείου της Κέρκυρας.

Ο 56χρονος είχε έρθει στο νησί για ολιγοήμερες διακοπές με μία δεκατετράχρονη, που αρχικά την παρουσίασε ως κόρη του.

Από τη στάση όμως της ανήλικης κοπέλας και τις αντιστάσεις που πρόβαλε στις «ορέξεις» του 56χρονου, αποκαλύφθηκαν οι προθέσεις του, οι οποίες, όπως αποδείχθηκε, είχαν και τη συγκατάθεση της 40χρονης μητέρας της 14χρονης, που της επιβλήθηκε, χθες, κάθειρξη 12 ετών, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Όλα αποκαλύφθηκαν όταν υπάλληλοι του ξενοδοχείου άκουσαν φωνές και περίεργους θορύβους από το δωμάτιο του 56χρονου που διέμενε μαζί με το κορίτσι.

Άμεσα οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου ενημέρωσαν την αστυνομία και ο παιδεραστής επιχειρηματίας συνελήφθη.

Όπως διαπίστωσαν ο άνδρας είχε επιχειρήσει να βιάσει το κορίτσι, το οποίο αντιστάθηκε στις ορέξεις του, με τις φωνές του να ξεσηκώνουν όλο το ξενοδοχείο. Αμέσως μετά αποκαλύφθηκαν όλα όσα είχαν προηγηθεί.

Σύμφωνα με την αστυνομία το κορίτσι έφυγε από το Βόλο εν γνώσει της μητέρας της, που επίσης συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας στο παρελθόν φέρεται να είχε αντίστοιχη «σχέση» με την 18χρονη, σήμερα, αδελφή της 14χρονης. Οι δύο αδερφές προέρχονται από πολύ φτωχή οικογένεια και ο επιχειρηματίας το γνώριζε εκμεταλλευόμενος το οικονομικό τους πρόβλημα.

Αρκετές ήταν οι φορές που πλήρωνε το ενοίκιο του σπιτιού που διέμενε η οικογένεια και άλλες φορές έκανε διάφορα δώρα.

Ο δράστης που είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού προσφέρθηκε να πάει διακοπές και να πληρώσει τα έξοδα της μικρής στην Κέρκυρα. Η μητέρα δέχθηκε ξανά, όμως αυτή τη φορά η δράση του αποκαλύφθηκε.

Ο δράστης είχε πει ψέματα στη σύζυγό του ότι θα πάει για δουλειές, ενώ είχε κλείσει ολιγοήμερο ταξίδι στην Κέρκυρα με την 14χρονη.

Την 14χρονη έχει αναλάβει παιδοψυχολόγος για την βοηθήσει σχετικά με το μαρτύριο που περνούσε αλλά και με τις κινήσεις της μητέρας να την εκδίδει για λίγα χρήματα.