Με τους γονείς της συναντήθηκε η 19χρονη Ειρήνη που συνελήφθη με ναρκωτικά στο Χονγκ Κονγκ

Στο πλευρό της 19χρονης Ειρήνης, που συνελήφθη με κατοχή ναρκωτικών στο Χονγκ Κονγκ, βρίσκονται εδώ και τέσσερις ημέρες οι γονείς της. Την επισκέπτονται κάθε ημέρα, για μισή ώρα αν και η επικοινωνία μαζί της είναι ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς το νεαρό μοντέλο βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Οι γονείς της είναι εδώ και τέσσερις μέρες στο Χονγκ Κονγκ και βλέπουν καθημερινά την Ειρήνη για μισή ώρα. Στις 14 Φεβρουαρίου θα γίνει μία ακόμη ακρόαση, ήδη οι γονείς της και η ίδια συναντήθηκαν και συνεργάστηκαν με τον δικηγόρο που πρότεινα και επιλέξαμε. Εκεί θα κληθεί να δηλώσει αν είναι ένοχη ή αθώα», είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, Σάκης Κεχαγιόγλου, μιλώντας στο Ραδιόφωνο του Alpha.

«Εκεί υπάρχει η πιθανότητα να υπάρξει μία μικρή αναβολή μέχρι τα τέλη Φλεβάρη, ώστε να δηλωθεί επισήμως στο ακροατήριο από την ίδια αν δηλώνει τελικώς ένοχη ή αθώα. Το τι ακριβώς θα ισχυριστεί έχει σοβαρότατες επιπτώσεις. Αν μεν δηλώσει αθώα, οδηγεί σε δίκη πολύμηνη με πολλές συνεδριάσεις, με συγκρότηση επταμελούς σώματος ενόρκων και με ιδιαίτερα ακριβό κόστος των δικαστικών εξόδων και δικηγορικών αμοιβών και αν τελικά κριθεί ένοχη με βάση την ποσότητα και την καθαρότητα, θα μείνει 23-26 χρόνια στη φυλακή» είπε ακόμη και συμπλήρωσε «Ο δικός μου ρόλος είναι αυτός. Δεν μπορώ να την υπερασπιστώ στο Χονγκ Κονγκ, αλλά αναλόγως των εξελίξεων της υπόθεσης, θα επιδιώξω την ποινική της δίωξη στην Ελλάδα για να μπορέσω να προχωρήσω σε έκδοση στη χώρα μας, με λίγες πιθανότητες», σημείωσε.