Κινήματα κατά των πλειστηριασμών ξανά έξω απ’ το Ειρηνοδικείο (φωτός & βίντεο)

Με πανό και συνθήματα επέστρεψαν σήμερα Τετάρτη τα κινήματα κατά των πλειστηριασμών έξω από το Ειρηνοδικείο για να διαμαρτυρηθούν κατά της διαδικασίας.

Συγκεκριμένα έξω από το δικαστήριο βρίσκονται μέλη των κινημάτων της ΛΑΕ, του «Δεν πληρώνω», αλλά και της ΕΠΑΜ ενώ αίσθηση έχει προκαλέσει ότι αυτή τη φορά δεν βρίσκονται αστυνομικοί έξω από το κτίριο της οδού Λουκάρεως, όπως συνέβη τις προηγούμενες εβδομάδες.

Να σημειωθεί ότι σήμερα στο Ειρηνοδικείο ήταν προγραμματισμένος ένα πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας με υποθήκη για οφειλή ύψους 188.000 ευρώ.

Να υπενθυμιστεί ότι την προηγούμενη Τετάρτη οι διαδηλωτές επιχείρησαν να εισβάλουν στο Ειρηνοδικείο αλλά δεν τα κατάφεραν λόγω της χρήσης χημικών από τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν εκεί.

«Το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών θα ακυρώσει στην πράξη και τους «χουντικής έμπνευσης» νόμους, που έχουν στόχο την καταστολή, τον εκφοβισμό ακόμα και την τιμωρία με πολύμηνη φυλάκιση των αγωνιστών ενάντια στους πλειστηριασμούς και την υφαρπαγή των λαϊκών περιουσιών», ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο: