Μητέρα Δώρας: Δεν υπάρχει δικαιολογία για ο,τι λέει - Ήθελε και σκότωσε το παιδί μου

Εικοσιμία ημέρες μετά τη δολοφονία της κόρης της, η μητέρα της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη μίλησε στους δημοσιογράφους για το τραγικό γεγονός.

Η μητέρα της Δώρας τόνισε: «Ευχαριστώ την αστυνομία που κατάφερε και συνέλαβε τον φονιά. Ευχαριστώ τη δικηγόρο Παναγοπούλου. Εμπιστεύομαι τη δικαιοσύνη και περιμένω να μην δώσει ελαφρυντικό στον δολοφόνο. Το παιδί μου ήταν άγγελος. Λυπάμαι που κάποιος θα υπερασπιστεί τον φονιά. Δεν υπάρχει δικαιολογία για ό,τι λέει. Ήθελε και σκότωσε το παιδί μου. Ο φονιάς έμενε κοντά στο σπίτι μας… ήθελε να τη σκοτώσει. Να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Να μην κλάψει άλλη μάνα το παιδί της. Έχει αποκρύψει στοιχεία. Ζούσε κοντά στη γειτονιά μου. Λέει ψέματα σε ό,τι λέει. Ντροπή που έβγαλαν τον φονιά έξω και σκότωσαν το παιδί μου.

Φοβάμαι πλέον για τα παιδιά. Έχω και άλλα παιδιά, αλλά φοβάμαι ότι με τους φονιάδες που αφήνουν ελεύθερους, ότι κινδυνεύουν. Ήταν κοντά στο σπίτι μου. Πρέπει να ήταν γείτονας στο Γαλάτσι. Ακούστηκε ότι ο φονιάς αγόραζε τσιγάρα από το ίδιο κατάστημα με την κόρη μου. Ντροπή που αποφυλακίστηκε το κάθαρμα. Αν έμενε κι άλλο έξω, θα έκανε κι άλλον φόνο. Τόν τάισαν, τον πότισαν, τον έβγαλαν έξω και σκότωσε. Ντροπή. Δεν θα ντραπώ να πω την ποινή του. Μακάρι να μπορούσα… Οπωσδήποτε πρέπει. Ο φονιάς κατέστρεψε τα νεύρα των παιδιών μου. Σημερα ήταν το δικό μου παιδί, αύριο θα είναι άλλο παιδί. Πρέπει να υπάρξει και ισορροπία».