Κορυδαλλός: Αιμόφυρτη στο νοσοκομείο 29χρονη από αδέσποτη σφαίρα! (φώτος)

Χθες το βράδυ γύρω στις 11.30 η νεαρή κοπέλα καθόταν σε καφετέρια στην πλατεία Ελευθερίας του Κορυδαλλού με την παρέα της όταν μία σφαίρα τη χτύπησε στην κοιλιά κι έπεσε κάτω αιμόφυρτη. Κανείς δεν κατάλαβε αρχικά τι είχε συμβεί. Φώναξαν αμέσως ασθενοφόρο και την αστυνομία, κι η κοπέλα μεταφέρθηκε στο «Αττικό» Νοσοκομείο.

Η αστυνομία εκτιμά ότι η αδέσποτη σφαίρα ήρθε από κοντινό κομμωτήριο στην οδό Ταξιαρχών, που ανήκει σε Αρμένιο, κι εκείνη την ώρα υπήρξε συμπλοκή 12 ατόμων έξω από αυτό. Σύμφωνα με μάρτυρες, ομάδα ατόμων πλησίασε τρία άτομα που βρίσκονταν έξω από το κομμωτήριο – τον ιδιοκτήτη και 2 νεαρές συγγενείς του –  άρχισαν να μαλώνουν, ένας έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί.

 

Αρχικά έπεσαν τουλάχιστον δύο πυροβολισμοί και μετά ο  ένοπλος  άρχισε να κυνηγά έναν άνδρα στον  δρόμο, κοντά στην πλατεία Ελευθερίας συνεχίζοντας τους πυροβολισμούς. Οι καφετέριες στην πλατεία ήταν γεμάτες κόσμο. Δυστυχώς η μια από τις σφαίρες βρήκε την κοπέλα στην κοιλιά.

Ο ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου έχει αναγνωρίσει και κατονομάσει κάποια άτομα απ’ τους δράστες κι η αστυνομία έχει κάνει ήδη 6 προσαγωγές. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ,  κάποιες από τις προσαγωγές αναμένεται να μετατραπούν σε συλλήψεις.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών και σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί έχουν ήδη συλλέξει πέντε με έξι κάλυκες από το σημείο και υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Η 29χρονη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, βρίσκεται εκτός κινδύνου και νοσηλεύεται διασωληνωμένη.