Συλλήψεις σε κλαμπ για swingers στον Πειραιά

Κλαμπ στον Πειραιά λειτουργούσε ως swingers club. Την ανακάλυψη αυτή έκαναν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και του Τμήματος Ασφάλειας Καμινίων, όταν πραγματοποίησαν έφοδο σε κλαμπ στον Πειραιά, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Πιο συγκεκριμένα, οι άνδρες της Ασφάλειας εντόπισαν 8 διαμορφωμένα ειδικά δωμάτια που διαχωρίζονταν από τον υπόλοιπο χώρο και τα οποία ήταν άμεσα διαθέσιμα στους πελάτες του κλαμπ για τις μεταξύ τους ερωτικές συνευρέσεις. Μέσα στο swinger club βρέθηκαν 191 μάσκες κάλυψης προσώπου και 26 μανδύες.

Μάλιστα τα ερωτικά ραντεβού των πελατών, κατέγραφαν εν αγνοία τους κάποιες κάμερες κλειστού κυκλώματος βιντεοσκόπησης που ήταν εγκαταστημένες εσωτερικά και εξωτερικά του καταστήματος.

Δεν έχει διευκρινιστεί πόσα ερωτικά τετ-α-τετ έχουν μαγνητοσκοπηθεί και βρίσκονται αποθηκευμένα στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και τις δύο συσκευές αποθήκευσης δεδομένων που βρέθηκαν εντός του swingers κλαμπ και τα οποία κατασχέθηκαν από τους άντρες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προχώρησαν στην σύλληψη ενός 48χρονου ο οποίος κατηγορείται για διευκόλυνση ακολασίας άλλων, καθώς και για παράβαση του Νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και τριών ημεδαπών εργαζομένων που στερούνταν πιστοποιητικό υγείας και δεν είχαν άδεια εργασίας.

Μέσα στο παράνομο σεξ κλαμπ οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των 1.684 ευρώ.