Εμφανίστηκε η 29χρονη αγνοούμενη μητέρα απ’ το Μενίδι

Μετά από 20 μέρες αναζήτησής της, η Ιωάννα Χατζημανωλάκη, εμφανίστηκε μόνη στο σπίτι της, εμφανώς καταβεβλημένη.

Η 29χρονη μητέρα είχε εξαφανιστεί απ’ το σπίτι της στο Μενίδι όπου μένει με τον σύζυγο και τα παιδιά τους, το πρωί της Τρίτης 25 Απριλίου. Για την εξαφάνισή της έχει βγει Silver Alert και οι δικοί της ανησυχούσαν ιδιαίτερα αφού αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Σαν από θαύμα, χτύπησε την πόρτα του σπιτιού το βράδυ της Δευτέρας 15 Μαΐου, και έπεσε στην αγκαλιά της αδερφής και των 3 παιδιών της!

Όπως είπε, όλες αυτές τις μέρες της απουσίας της, ήταν στο βουνό κοντά στο σπίτι της, σε σημείο που δεν είχε ερευνηθεί από την ΕΜΑΚ και τους εθελοντές, κι έτρωγε ό,τι έβρισκε.

Με την επιστροφή της μάλιστα, η αδερφή της έγραψε στη σελίδα της στο Facebook ευχαριστήριο μήνυμα στον κόσμο που συμπαραστάθηκε στην οικογένειά της:

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που βοήθησε με τον οποιοδήποτε τρόπο όλες αυτές τις μέρες στις έρευνες για τον εντοπισμό της αδερφής μου, αλλά και όσους ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα στην οικογένειά μου και τη στήριξαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Η Γιάννα μας είναι κοντά μας, είναι ζωντανή αλλά πολύ ταλαιπωρημένη, θέλει ηρεμία και πολύ αγάπη! Αυτό που έχει σημασία είναι πως είναι με τους ανθρώπους που αγαπάει και την αγαπούν και σύντομα θα γίνει καλά! Σας υπέρ ευχαριστώ όλους, να σας έχει ο Θεός καλά!!»