Στη φυλακή ο «τυφλός» βιαστής της Δάφνης

Στη φυλακή οδηγείται ο 52χρονος Παναγιώτης Κοτζιλέλος, ο άνδρας που κατηγορείται ότι βίασε και βασάνισε την 22χρονη φοιτήτρια στο υπόγειο όπου διέμενε στη Δάφνη.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλίας Ζαγοραίος διέταξε την διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τα πιστοποιητικά τυφλότητας που υποστηρίζει ότι έχει στη διάθεση του ο κατηγορούμενος είναι γνήσια, καθώς και από ποιον και ποτέ εκδόθηκαν.

Ο δράστης δια του διορισμένου από τις ανακριτικές αρχές συνηγόρου του Ελευθέριου Ειρηνάκη, επιμένει ότι έχει σοβαρό πρόβλημα τυφλότητας. Για να ενισχύσει δε τους ισχυρισμούς του υπέβαλε αίτημα πραγματογνωμοσύνης.

Όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν ο εντολέας του οδηγούσε μηχανάκι, ο συνήγορός του παραδέχθηκε ότι οδηγούσε μια μηχανή μεγάλου κυβισμού αλλά παλαιότερα, πριν χάσει την όρασή του.

«Μπορεί να κινείται με σκιές και φως. Δεν ξεχωρίζει πρόσωπα. Όπως μου είπε, τις κάμερες στο σπίτι τις είχε για να τον βοηθούν να κινείται. Ότι έγινε, έγινε με τη συναίνεση της κοπέλας και αυτό, σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, μπορεί να αποδειχθεί από το υλικό των καμερών. Είχε βιντεοσκοπήσει τις κινήσεις και την περιβολή της κοπέλας που δικαιολογεί τον ισχυρισμό του.
Είναι σε κατάσταση σοκ. Είχαν μια άλλου είδους σχέση», δήλωσε.

Σε σχέση με όσα κατήγγειλε η 22χρονη φοιτήτρια για την σεξουαλική της κακοποίηση από τον προφυλακισθέντα, ο δικηγόρος του ανέφερε ότι ο επιμένει σε όσα κατέθεσε στην προανάκριση, ότι δηλαδή ό,τι έκανε ήταν με τη συναίνεση της φοιτήτριας, καθώς είχε κάνει συμφωνία μαζί της να της δίνει περισσότερα χρήματα για να του κάνει σεξουαλικές…χάρες.