Πάτρα: Χασισοκαλλιεργητής ο ληστής που χτύπησε ηλικιωμένο!

Μέσα σε λιγότερο από 12 ώρες ταυτοποίησαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας του κακοποιού ο οποίος χρησιμοποίησε βία για να ληστέψει έναν ανυπεράσπιστο ηλικιωμένο ενώ επέστρεφε στο σπίτι του στην Πάτρα, το βράδυ του Σαββάτου.

Ο 74χρονος περπατούσε ανυποψίαστος, όταν ξαφνικά όρμησε κατά πάνω του ένας άγνωστος ο οποίος τον χτύπησε άγρια και τον έσπρωξε απότομα ρίχνοντάς τον στο έδαφος. Έχοντας κάμψει την αντίσταση του ηλικιωμένου, ο δράστης άρπαξε από την τσέπη του 20 ευρώ και το έβαλε στα πόδια καταφέρνοντας να εξαφανιστεί. Ωστόσο, η έρευνα για τον εντοπισμό του είχε αίσιο αποτέλεσμα.

Ο 37χρονος Έλληνας εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του, συνελήφθη και κατά την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι μέσα σε οικόπεδο δίπλα από την κατοικία του καλλιεργούσε δύο δενδρύλλια κάνναβης τα οποία κατασχέθηκαν. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, που του άσκησε δίωξη για ληστεία και καλλιέργεια ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.