Μετανιωμένος ο 40χρονος αδελφοκτόνος του Βόλου - Μάλωνε διαρκώς με τον αδερφό του

Μετανιωμένος φαίνεται να είναι για τον φόνο του αδερφού του ο 40χρονος από τον Βόλο, ο οποίος δεν σταμάτησε λεπτό να κλαίει στο κελί του, τονίζοντας ότι πως δεν ήθελε να τον σκοτώσει.

Όπως προκύπτει απ’ την απολογία του, αιτία της αποτρόπαιας πράξης ήταν ο συνδυασμός ποτού και χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Κρατώντας ένα τηγάνι ως όπλο, ο 40χρονος κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι του αδερφού του κι όταν εκείνος σταμάτησε να αντιδρά πέφτοντας στο πάτωμα, τον έσυρε έξω από το σπίτι και μετά πήγε για ύπνο.

Αρχικά ο αδελφοκτόνος επιχείρησε να παραπλανήσει τους αστυνομικούς, λέγοντας ότι τα δύο αδέρφια είχαν πέσει θύματα ληστείας από άγνωστα άτομα, αλλά δεν τους έπεισε. Οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά να τον κάνουν να ομολογήσει το έγκλημά του και να συλληφθεί.

Μάλωναν και καβγάδιζαν συνέχεια

Σοκαρισμένοι είναι και οι γείτονες, κάποιοι από τους οποίους εντόπισαν το άψυχο κορμί του Σταμούλη Σούπα και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Από τότε που πέθαναν οι γονείς τους, κατά τους οικείους τους, άκουγαν φασαρίες και τσακωμούς μέσα στο σπίτι αλλά κανείς δεν έκανε τίποτα για να τους χωρίσει.

Πολλές φορές είχαν δει το θύμα μετά από έντονους καβγάδες με τον αδερφό του να αναγκάζεται να κοιμάται σε παγκάκια, γιατί ο αδερφός του τον κλείδωνε έξω από το σπίτι. Το θύμα ήταν άνεργο και αυτό πολλές φορές εξόργιζε τον αδερφό του, ο οποίος δούλευε περιστασιακά και έπρεπε να συντηρεί και τους δύο.

Ο 40χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών, όπου ζήτησε και πήρε 48ωρη προθεσμία και θα απολογηθεί την Τετάρτη, ενώ η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, διενεργεί προανάκριση.

volos-egklima-dyo

volos-egklima-tria