Επιχείρηση σύλληψης του δολοφόνου των ταξιτζήδων με κάμερες και μυστικούς αστυνομικούς

Κάμερες και μυστικοί αστυνομικοί επιστρατεύονται στο σχέδιο δράσης που εκπόνησε η ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να εντοπιστεί ο μανιακός δολοφόνος των ταξιτζήδων.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολούνται με την υπόθεση υποστηρίζουν ότι δράστης και στις δύο επιθέσεις εναντίον οδηγών επιβιβάστηκε στα ταξί τη στιγμή που το όχημα ήταν ακινητοποιημένο σε κάποιο φανάρι, όχι σε ένα τυχαίο σημείο των δρόμων, σταματώντας τους με σινιάλο, γι’ αυτό και μυστικοί αστυνομικοί στήνουν καρτέρι σε συγκεκριμένους φωτεινούς σηματοδότες επί της λεωφόρου Κηφισίας.

Την εκτίμηση αυτή ενισχύει το γεγονός ότι στη δολοφονία του 52χρονου οδηγού ταξί, στις 28 Φεβρουαρίου, οι αστυνομικοί εξετάζοντας την πορεία που ακολούθησε από το σπίτι του έως το σημείο της δολοφονίας, μέσω του συστήματος εντοπισμού θέσης (GPS), διαπίστωσαν ότι όλες οι στάσεις που έκανε με το όχημα ήταν σε φωτεινούς σηματοδότες.

Ένα άλλο συμπέρασμα στο οποίο έχουν καταλήξει οι αστυνομικοί είναι πως πρόθεσή του δράστη είναι να διαπιστώνει πρώτα ότι το ταξί δεν έχει άλλους πελάτες.