Πέταξε από το μπαλκόνι της σακούλα με... 1500 ευρώ

Το να παρακολουθείς μια ηλικιωμένη γυναίκα να πετάει από το μπαλκόνι της μια σακούλα γεμάτη με λεφτά σίγουρα είναι κάτι πρωτόγνωρο. Άλλωστε και οι αυτόπτες μάρτυρες δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους όταν είδαν την 74χρονη Λαρισαία να πετάει όχι 1 ούτε 2, αλλά 1500 ευρώ στο δρόμο.

Λίγο αργότερα βέβαια όλοι έμαθαν τι είχε προηγηθεί…

Χθες το μεσημέρι, η 74χρονη έπεσε θύμα των απατεώνων με τα υποτιθέμενα τροχαία δυστυχήματα. Η ανυποψίαστη όχι μόνο πίστεψε τους απατεώνες, αλλά πείσθηκε κιόλας να βγει στο μπαλκόνι του σπιτιού της, «πετώντας» σε άγνωστο άνδρα, που περίμενε στον δρόμο, μια σακούλα που περιείχε 1.500 ευρώ. Όσα ζήτησαν δηλαδή οι απατεώνες για να «απαλλάξουν» τον γιο της από τις ποινικές ευθύνες του τροχαίου.

Αναλυτικότερα, άγνωστος άνδρας προσποιούμενος τον αστυνομικό, τηλεφώνησε χθες στην 74χρονη, ισχυριζόμενος ότι ο γιος της, οδηγώντας αυτοκίνητο, προκάλεσε τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο έχασε τη ζωή του ένα 15χρονο παιδί.

Κατά τη συνήθη πρακτική των απατεώνων, άλλος άγνωστος άνδρας προσποιήθηκε τον γιο της 74χρονης και κλαίγοντας εκλιπαρούσε σε βοήθεια, ζητώντας να τους δώσει τα χρήματα.

Οι απατεώνες ζήτησαν 1.500 ευρώ από την ανυποψίαστη γυναίκα, προκειμένου το παιδί της να μην αντιμετωπίσει τις ποινικές κυρώσεις από το υποτιθέμενο τροχαίο δυστύχημα.

Η γυναίκα, σοκαρισμένη, πείσθηκε και ακολουθώντας τις οδηγίες των δραστών, βγήκε στο μπαλκόνι τους σπιτιού της, από όπου έριξε στο δρόμο μια σακούλα στην οποία είχε βάλει τα 1.500 ευρώ. Τη σακούλα παρέλαβε τρίτος άγνωστος άνδρας, που περίμενε στον δρόμο.

Πηγή: eleftheria.gr