Δολοφονία στο Μοσχάτο - Νέα δεδομένα: Το όπλο ανήκε στο θύμα, ισχυρίζεται ο παραολυμπιονίκης

Ανατρέπονται ώρα με την ώρα – όσο νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας – τα δεδομένα στην υπόθεση της δολοφονίας που εκτυλίχθηκε σε προκτορείο ΟΠΑΠ γνωστού Ολυμπιονίκη στο Μοσχάτο όταν ο ίδιος άνοιξε πυρ και σκότωσε 47χρονο.

Οι αρχικές πληροφορίες ότι επρόκειτο για υπάλληλο του στο πρακτορείο έδωσαν τη θέση τους στη μαρτυρία του ίδιου του 39χρονου παραολυμπιονίκη ο οποίος είπε ότι το θύμα ήρθε το βράδυ της Τετάρτης στο πρακτορείο οπλισμένο με πυροβόλο όπλο 22 χιλιοστών και ξεκίνησε ένα άγριος καβγάς. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος παραολυμπιονίκης διατηρούσε δεσμό με την εν διαστάσει σύζυγο του 47χρονου.

Τότε ο 47χρονος έβγαλε το όπλο και το έστρεψε κατά του παραολυμπιονίκη. Στη συνέχεια και σύμφωνα με όσα έχει πει στην αστυνομία ο δράστης, αφόπλισε τον αφόπλισε και πάνω στη συμπλοκή τον πυροβόλησε πέντε φορές. Στη συνέχεια -όπως είπε- τα έχασε, δεν ήξερε τι να κάνει και πήγε σπίτι του, περιμένοντας την αστυνομία. Συγκεκριμένα είπε «δεν ήθελα το το κάνω ήταν μια παρόρμηση της στιγμής τσακωθήκαμε για προσωπικούς λόγους, θόλωσα, πήρα το πιστόλι και τον πυροβόλησα. Μετά δεν ήξερα τι να κάνω. Βγήκα από το μαγαζί την ώρα που έρχονταν οι αστυνομικοί και πήγα στο σπίτι. Λίγο αργότερα ήρθαν εκεί και τους είπα τι έχει γίνει».

Πώς άποκαλύφθηκε το έγκλημα

Το ρολόι έδειχνε 11 το βράδυ, όταν στο πρακτορείο ΟΠΑΠ στη διασταύρωση της Ποσειδώνος με την οδό Μακρυγιάννη στο Μοσχάτο, εντοπίστηκε από περαστικούς νεκρός άνδρας με τουλάχιστον μία σφαίρα στο κεφάλι.

Αμέσως έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο, ωστόσο ήταν αργά για τον άτυχο άνδρα. Η ΕΛΑΣ κινητοποιήθηκε άμεσα διεξάγοντας  ανθρωποκυνηγητό  για τον εντοπισμό του δράστη και λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου, που ομολόγησε την πράξη του επικαλούμενος προσωπικές διαφορές.