Κρατούσε 25χρονη "όμηρο" σε κοντέινερ και την βίαζε

Σε κοντέινερ που βρισκόταν σε αγροτική περιοχή του Κιλκίς κρατούσε από τον περασμένο Αύγουστο μία 25χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία, ένας 42χρονος ομοεθνής της, ο οποίος και συνελήφθη.

Όπως ανακοινώθηκε από τις αστυνομικές αρχές ο 42χρονος κατάφερε να πείσει την 25χρονη – εκμεταλλευόμενος την κακή οικονομική κατάσταση της- να τον ακολουθήσει στην Ελλάδα και να διαμείνει μαζί του, με σκοπό να εργάζονται σε διάφορες αγροτικές και κτηνοτροφικές εργασίες.

Όπως διαπιστώθηκε από την προανάκριση, όλο αυτό το διάστημα ο 42χρονος με τη βία κρατούσε παράνομα την 25χρονη, μέσα σε κοντέινερ που χρησιμοποιούσε για να μένει. Παράλληλα κατακρατούσε και το σύνολο των χρημάτων που ήταν η αμοιβή της από τις αγροτικές και κτηνοτροφικές εργασίες. Επίσης, όπως κατήγγειλε η 25χρονη ο δράστης την είχε βιάσει επανειλημμένα.

Στην νεαρή γυναίκα παρασχέθηκε η απαιτούμενη αρωγή και προστασία. Ο συλληφθείς, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι διαμένει παράνομα στην χώρα, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων και του βιασμού.