Ηλεία: Μέθυσαν οι νεκροθάφτες και έχασαν τον νεκρό από το φέρετρο

Τροχαίο με θύμα ένα.. φέρετρο συνέβη στην Ηλεία. Το ανήκουστο συμβάν οφείλεται στην υπερβολική κατανάλωση τσίπουρου από το πλήρωμα της νεκροφόρας.

Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή, όταν ο οδηγός και ο συνοδηγός της νεκροφόρας μετέφεραν τη σορό του θανόντος στο χωριό του.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, η παράδοση ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα και οι δύο άνδρες ξεκίνησαν νωρίς. Στο δρόμο, όταν διαπίστωσαν ότι έχουν χρόνο μπροστά τους, σταμάτησαν για να πιουν από ένα τσιπουράκι.

Το ένα έγινε δύο, τα δύο τρία και τα καραφάκια θόλωσαν τα μυαλά των δύο.

Ως επαγγελματίες ωστόσο και χάριν της ευαισθησίας του θέματος, δεν μπορούσαν να μείνουν στο καφενείο για να συνέλθουν και αποφάσισαν να συνεχίσουν το ταξίδι και να παραδώσουν τη σορό στους οικείους του θανόντος, παρά την κατάσταση στην οποία βρισκόντουσαν.

Λίγο πριν φτάσουν στον προορισμό τους, όμως, ο οδηγός της νεκροφόρας έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο εξετράπη της πορείας του και άνοιξε η πίσω πόρτα. Το φέρετρο εκτινάχτηκε από την νεκροφόρα και η σορός από το φέρετρο.

Σοκαρισμένοι και μεθυσμένοι οι δύο άνδρες αναζήτησαν και λίγο αργότερα εντόπισαν τη σορό, όμως στην κατάσταση που βρίσκονταν τόσο το φέρετρο όσο και η σορός, ήταν αδύνατον να παραδοθούν στην οικογένεια που θρηνούσε.

Τότε ήταν που στήθηκε ένας «αγώνας δρόμου» για την αποστολή άλλης νεκροφόρας και άλλου πληρώματος, ώστε να φτάσει η σορός εγκαίρως στον προορισμό της.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το patrastimes.gr, οι συγγενείς του νεκρού αναζητούσαν εναγωνίως τον άνθρωπό τους, αφού λίγο πριν το πλήρωμα σταματήσει για τσίπουρα είχαν μιλήσει μαζί του και γνώριζαν ότι είναι καθ’οδόν.

Όταν οι συγγενείς έμαθαν τα καθέκαστα ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους…