Έκρηξη στο σπίτι γνωστού επιχειρηματία στην Πεντέλη

Αναστάτωση επικράτησε το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή της Πεντέλης μετά από έκρηξη σε σπίτι επιχειρηματία, που είναι συνιδιοκτήτης γνωστού παραλιακού κλαμπ στη Μύκονο. Όπως έγινε γνωστό, άγνωστοι εμφανίστηκαν έξω από το σπίτι του επιχειρηματία και πέταξαν μασούρια με δυναμίτιδα στην είσοδο. Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στη μάντρα του σπιτιού και στον προαύλιο χώρο, ωστόσο δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι διαπίστωσαν ότι οι δράστες χρησιμοποίησαν δυναμίτιδα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας δεν βρισκόταν στο σπίτι του την ώρα της έκρηξης, καθώς νωρίτερα βρισκόταν στην Μύκονο και μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχε επιστρέψει.

πεντελη2

Η περιοχή αποκλείστηκε για αρκετή ώρα για να συλλεχθούν από τους αστυνομικούς στοιχεία, τα οποία εστάλησαν για εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. Την έρευνα για την επίθεση ανέλαβε η Ασφάλεια Αττικής προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι περίπτωση «ανοιχτών λογαριασμών» με άλλα πρόσωπα.

πεντελη1