Στο Αυτόφωρο σήμερα Σακκάς και Σεϊσίδης

Στο Β Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών οδηγούνται σήμερα οι Κώστας Σακκάς και Μάριος Σεϊσίδης, κατηγορούμενοι για σειρά πλημμεληματικών πράξεων, μετά από την αναβολή που ζήτησαν και έλαβαν το περασμένο Σάββατο.

Σε βάρος των δύο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κλοπή, αναφορικά με τοόχημα με το οποίο κυκλοφορούσαν στην Λακωνία, για πλαστογραφία, αναφορικά με τις ταυτότητες και τις πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, για αντίσταση κατά της Αρχής, για ψευδή ανωμοτί κατάθεση και για δύο παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό κρησφύγετων και συνεργών τους συνεχίζονται, με τα κινητά τους τηλέφωνα να αποτελούν σημαντικό παράγοντα μέσω του οποίου θα προκύψουν στοιχεία.

Προτεραιότητα της Αντιτρομοκρατικής είναι η ανάσυρση της λίστας επαφών από τα τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους, καθώς και η όσο το δυνατόν συντομότερη δημοσιοποίηση των πλαστών ταυτοτήτων που κατείχαν, ώστε να αναγνωριστούν από εκείνους που τυχόν τους είχαν νοικιάσει κάποιο χώρο που εν συνεχεία χρησιμοποιήθηκε για γιάφκα.