Κορωπί: Δολοφόνησε την πρώην σύζυγο του συντρόφου της

Ερωτικά φαίνεται ότι ήταν τα κίνητρα τραγωδίας στο Κορωπί χθες το βράδυ της Τετάρτης. Μία γυναίκα μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, όπου εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα, έχοντας χάσει αρκετό αίμα από τις πέντε μαχαιριές που δέχθηκε από άλλη γυναίκα.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνές της για τα αίτια της δολοφονίας, ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αντιζηλία μεταξύ θύματος και θύτη. Οι δύο γυναίκες, οι οποίες διέμεναν στην ίδια γειτονιά, φαίνεται ότι βρίσκονταν από καιρό σε κόντρα, καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πηγές και οι δύο διατηρούσαν δεσμό με τον ίδιο άνδρα, η μία στο παρελθόν και η άλλη τον τελευταίο καιρό.

Ακόμα όμως δεν έχει γίνει γνωστό ποια ήταν η αφορμή για το έγκλημα που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία του Κορωπίου. Στο μεταξύ στο τμήμα Κορωπίου και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, προκειμένου να καταθέσει, έχει μεταφερθεί και ο πρώην σύζυγος του θύματος, ο οποίος έχει από δύο παιδιά με την καθεμία από τις δύο γυναίκες. Οι αστυνομικοί, πάντως, πέρασαν χειροπέδες στην 26χρονη γυναίκα που αφαίρεσε βίαια τη ζωή της άτυχης 35χρονης. Η ίδια θα οδηγηθεί εντός της ημέρας στον εισαγγελέα.