Νεκρός 20χρονος από πυροβολισμό στη διάρκεια καβγά στην Ηλεία

Τραγική κατάληξη είχε η διαμάχη δύο νεαρών στο Σκουροχώρι του δήμου Πύργου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, με θύμα έναν 20χρονο που βρέθηκε εκεί για να υποστηρίξει το φίλο του στη διαμάχη.

Συγκεκριμένα  το θύμα μαζί με έναν 23χρονο πήγαν περίπου στις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα στο Σκουροχώρι, όπου συνάντησαν έναν 27χρονο και έναν 34χρονο στην αυλή του σπιτιού του 27χρονου.

Σύμφωνα με δημοσίευμά στο ilialive.gr ακολούθησε διαπληκτισμός των τεσσάρων λόγω προσωπικών διαφορών. Τον καβγά αντελήφθη ο 56χρονος πατέρας του 27χρονου, ο οποίος ζήτησε από τους νεαρούς να φύγουν από την αυλή του σπιτιού του.

Όταν αντιλήφθηκε πως ο γιος του να έχει έρθει στα χέρια με το φίλο του θύματος, πήγε και πήρε την καραμπίνα – με σκοπό όπως φέρεται να υποστήριξε – να πυροβολήσει για εκφοβισμό.

Στο μεταξύ το θύμα και ένας φίλος του γιου του δράστη που βρισκόταν επίσης στην αυλή, προσπάθησαν να χωρίσουν τα παλικάρια που διαπληκτίζονταν έντονα. Το θύμα κράτησε το γιο του δράστη και τότε ήταν που ο πατέρας φέρεται να πυροβόλησε τον 20χρονο.

Έρευνες για την υπόθεση πραγματοποιεί η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου.