Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για το βιασμό του 12χρονου απ' τον πα-τέρα και τον φίλο του-Η ταυτότητα των δραστών

Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν τη φρίκη και τον αποτροπιασμό που προκαλούν τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον βιασμό κατ’ εξακολούθηση 12χρονου αγοριού με νοητική υστέρηση από τον ομοφυλόφιλο πατέρα του και τον σύντροφό του.

Οι τελευταίες πληροφορίες, αναφέρουν ότι  ο 45χρονος πατέρας του παιδιού συστηνόταν ως συνταξιούχος του Πολεμικού Ναυτικού και διατηρούσε σχέση με έναν 37χρονο άντρα, ο οποίος παρουσιαζόταν σαν δικαστικός επιμελητής. Ωστόσο, κανείς στη γειτονιά του δε γνώριζε ότι ήταν ομοφυλόφιλος. Σε ρεπορτάζ του το protothema.gr δημοσιεύει αλλοιωμένες τις φωτογραφίες των φερόμενων ως δραστών του αποτρόπαιου εγκλήματος, ενώ  αναφέρεται εκτενώς και στο χρονικό του αποτρόπαιου εγκλήματος.

Ο 45χρονος πατέρας του 12χρονου αγοριού

 

 

Ο 37χρονος σύντροφος του πατέρα του 12χρονου αγοριού


Το χρονικό της φρίκης

Όλα ξεκίνησαν στις αρχές του περασμένου μήνα, όταν η μητέρα του πατέρα του έφυγε από το Άργος. Από εκείνη τη στιγμή στο σπίτι που διέμενε με τον γονιό του εγκαταστάθηκε σε μόνιμη βάση ένας ακόμα άντρας.

Ο ομοφυλόφιλος πατέρας του και ο ερωτικός του συντροφός θώπευσαν αρκετές φορές το παιδάκι, ενώ δεν άργησε να έρθει η ημέρα που το βίασαν! Το σκηνικό αυτό επαναλήφθηκε αρκετές φορές, με αποτέλεσμα το αγοράκι να ζητήσει από τη μητέρα του να επιστρέψει στην Αθήνα.

Η ανυποψίαστη γυναίκα ταξίδεψε μέχρι το Άργος, μάζεψε τα πράγματα του γιου της και επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο για το δρόμο της επιστροφής. Στο πρόσωπο του διέκρινε τη θλίψη, ωστόσο ο μικρός δεν της εκμυστηρεύτηκε τον εφιάλτη που βίωσε τους τελευταίους δύο μήνες.

Η μητέρα του κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να μάθει τι είναι αυτό που απασχολεί το γιο της. Μάταια όμως, καθώς δεν κατάφερε να φτάσει σε κάποιο αποτέλεσμα. Έτσι το ρόλο του… εξομολογητή ανέλαβε η γιαγιά του, στην οποία ο 12χρονος «έσπασε» τη σιωπή του και μίλησε για τη σεξουαλική του κακοποίηση.

Η ηλικιωμένη γυναίκα μετέφερε στην κόρη της τα όσα της αφηγήθηκε ο εγγονός της. Χωρίς δεύτερη σκέψη οι δύο γυναίκες μαζί με τον ανήλικο πήγαν στο μέγαρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών. Ο μικρός εξιστόρησε τα όσα υπέστη από τον ομοφυλόφιλο πατέρα του και σύντροφο του στους άνδρες της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα όσα άκουγαν.

Αμέσως ζήτησαν τη συνδρομή της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, προκειμένου να επιβεβαιώσουν τα όσα τους έλεγε το θύμα. Το πόρισμα του ιατροδικαστή που εξέτασε το αγοράκι ήταν ανατριχιαστικό, καθώς ανέφερε ότι το παιδί είχε βιαστεί κατ’ εξακολούθηση. Έτσι κάτω από άκρα μυστικότητα κλιμάκιο αστυνομικών από την Αθήνα ταξίδεψε την περασμένη Παρασκευή στο Άργος και συνέλαβε τους δύο άντρες.

Ο πατέρας του άτυχου παιδιού αλλά και ο σύντροφος παρουσιάστηκαν αμετανόητοι ενώπιον των αστυνομικών. Αρνήθηκαν όλες τις κατηγορίες λέγοντας ότι όσα τους ανέφερε το παιδί ήταν αποκυήματα της φαντασίας του.

Την στιγμή της σύλληψης τους δεν την κατάλαβε κανείς αφού έγινε σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα. Μάλιστα πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν ότι η Ασφάλεια της περιοχής μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε και εντόπισε τα πάντα για τους δύο ομοφυλόφιλους άντρες.

πατερας-βιαστης

Σημειώνεται ότι μετά την κατάθεση των δύο κατηγορούμενων, που διήρκεσε πολλές ώρες, ο 37χρονος φίλος του πατέρα οδηγήθηκε στις φυλακές, ενώ ο πατέρας αφέθηκε ελεύθερος, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, με αυστηρούς περιοριστικούς όρους, λόγω μεγάλου (65%) ποσοστού αναπηρίας που έχει διαγνωστεί.