Λεπτομέρειες - σοκ: Ο άτυχος Βασίλης έπεφτε από ύψος 40 μέτρων χτυπώντας σε βράχους

Ανείπωτη θλίψη έχει σκεπάσει όλη την Ελλάδα για τον άδικο χαμό του 9χρονου Βασίλη. Υπενθυμίζεται ότι ο μικρός έπεσε από το φαράγγι του Βουραϊκού και μάλιστα μπροστά στα μάτια των γονιών αλλά και των δύο αδελφών του.

Η πληροφορία που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη οδύνη, είναι ότι το άτυχο αγοράκι έφυγε από τη ζωή μαρτυρικά: πριν  καταλήξει στα ορμητικά νερά του ποταμού όπου και βρέθηκε με τα χέρια σηκωμένα (ένδειξη ότι το παιδί προσπάθησε να σωθεί), κατά την πτώση του χτυπούσε συνεχώς από τον έναν βράχο στον άλλο.

Από την εξέταση της ιατροδικαστού Αγγελικής Τζιόλα, προέκυψε ότι ο 9χρονος έχασε τη ζωή του από αυτά τα χτυπήματα με την αιτία θανάτου να αποδίδεται στις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Μάλιστα ο υποστράτηγος Πυροσβεστικού Σώματος Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων, τόνισε ότι το ύψος απ΄όπου έπεσε το παιδί ήταν πάνω από 40 μέτρα.

Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ,  ο Νίκος Νικολακόπουλος, είπε χαρακτηριστικά ότι «το παιδί έπεσε σε βάθος 10 μέτρων σε μια εξοχή βράχου, μετά από εκεί πήγε άλλα 15 μέτρα κάτω, ενώ στον αέρα βρήκε σε άλλον βράχο. Και από εκεί έπεσε άλλα 25 μέτρα και κατέληξε στο νερό. Δηλαδή από το σημείο που το παιδί γλίστρησε μέχρι και το νερό που βρέθηκε ήταν πάνω από σαράντα μέτρα. Ήταν στον αέρα και το παιδί χτύπαγε μια από εδώ και μια από εκεί».

Η σορός του μικρού Βασίλη εντοπίστηκε στο σημείο που λέγεται “Σιφόνι”,  με τα ορμητικά νερά του Βουραϊκού να τον περιστρέφουν σε εκείνο το σημείο με μεγάλη ταχύτητα.

Η σορός του 9χρονου μεταφέρεται στην Αθήνα, όπου διαμένει η οικογένεια, για να γραφτεί η τελευταία πράξη του δράματος με την κηδεία του.