Δικηγόρος Παντελίδη: «Υπάρχουν αποδείξεις ότι δεν οδηγούσε ο Παντελής»

Νέες αποκαλύψεις φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο δικηγόρος της οικογενείας του Παντελή Παντελίδη. Ο Π. Καϊμακάκης μίλησε στη κάμερα του Star και στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα. Ο ίδιος μεταξύ άλλων και σύμφωνα με τις έρευνες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής, παραδέχθηκε πως πιθανόν να μην βρισκότανε στο τιμόνι του αυτοκινήτου ο άτυχος τραγουδιστής.

«Δεν υπάρχουν μόνο ενδείξεις αλλά ισχυρές αποδείξεις ότι δεν οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης βάσει των οποίων μπορεί τις επόμενες μέρες να έχουμε διαφορετική εκτίμηση για το ποιος προκάλεσε το ατύχημα. Έχουμε ζητήσει από την τροχαία του Ελληνικού να καλέσει κάποιον αυτόπτη μάρτυρα που έχει δώσει σωρεία συνεντεύξεων και ισχυρίζεται πως είναι ο πρώτος που παρευρέθη στο δυστύχημα και μάλιστα πριν εμφανιστεί η Πυροσβεστική ή η Τροχαία… Με τεχνικό τρόπο αποδεικνύεται το ποιος οδηγούσε. Δηλαδή θα έπρεπε αυτός που ήταν στη θέση του συνοδηγού, να έχει χτυπήματα από την πρόσκρουση του σώματος του οδηγού πάνω του», ,είπε στη κάμερα του Star.

O Π. Καϊμακάκης μίλησε και για την μήνυση κατά αγνώστων που κατέθεσε η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη μετά την υποκλοπή των προσωπικών λογαριασμών του τραγουδιστή στο διαδίκτυο.