Τηλεμαραθώνιος απόψε στη ΝΕΡΙΤ για την UNICEF

ΝΕΡΙΤ και UNICEF διοργανώνουν σήμερα, από τις 19.00 έως τις 00.30, τον 26ος μεγάλος τηλεμαραθώνιο αγάπης.

Παρουσιαστές του τηλεμαραθωνίου θα είναι με αλφαβητική σειρά οι: Γιάννης Αϊβάζης, Ρίκα Βαγιάννη, Πάνος Βλάχος, Λευτέρης Ελευθερίου, Μαρία Κορινθίου, Χριστίνα Λαμπίρη, Νίκος Μουτσινάς και Θανάσης Πάτρας. Όπως πάντα, στο στούντιο της ΝΕΡΙΤ θα βρεθούν και καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, αθλητές και συγγραφείς, οι οποίοι θα δώσουν το δικός τους μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης, καθώς και παιδιά από δημόσια και ιδιωτικά σχολεία από όλη την Ελλάδα που θα καταθέσουν τους κουμπαράδες τους για την στήριξη της UNICEF.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα γίνουν επίσης απευθείας συνδέσεις με τα δελτία όλων των καναλιών εθνικής εμβέλειας, με έντεκα κανάλια επαρχιακών πόλεων, καθώς και με τους μεγάλους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας και της περιφέρειας. Μήνυμα συμπαράστασης θα στείλουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρόεδρος της Βουλής, ενώ έχουν προσκληθεί να απευθύνουν μήνυμα και οι πολιτικοί αρχηγοί.

Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στο αναρρωτήριο Πεντέλης (πρώην ΠΙΚΠΑ) και στο Κέντρο Βρεφών Μητέρα και στην ενίσχυση του έργου τους.

Δωρεές για τον τηλεμαραθώνιο θα γίνονται στο τηλεφωνικό κέντρο 210-7761500 (μόνο στις 8/12, από τις 7 το απόγευμα και μετά), στο τηλέφωνο δωρεών της UNICEF 801 500 12345, μέσω ίντερνετ στο www.unicef.gr και μέσω γραπτού μηνύματος στέλνοντας τη λέξη «ΠΑΙΔΙ» στο 54234 (από τις 5/12 ως τις 11/12). Επίσης, δωρεές γίνονται στους λογαριασμούς των τραπεζών Εθνική, Πειραιώς, Alpha, Eurobank, Attica, και HSBC, καθώς και στα μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας.

H φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα της UNICEF