Kendall and Cara: Γιατί εδώ υπάρχει αγάπη...

Kendall + Cara = Kendra.

Έτσι ονομάζεται η φιλία μεταξύ της Cara Delevingne και της Kendall Jenner, των δύο πιο περιζήτητων μοντέλων του κόσμου.

Και είναι λογικό καθώς τα δύο μοντέλα τον τελευταίο καιρό εμφανίζονται συνέχεια μαζί σαν αχώριστες φίλες. Σ’ αυτό βοήθησε πολύ και η ίντριγκα που δημιουργήθηκε το τελευταίο διάστημα για το αν θα προτιμήσουν να περπατήσουν στο catwalk του show του οίκου Chanel ή του show της Victoria’s Secret.

1

Το τοπίο ξεκαθάρισε όταν τα δύο μοντέλα απέρριψαν την πρόταση του διάσημου brand εσωρούχων( παρά του ότι η Kendall είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι είναι όνειρό της να γίνει VS μοντέλο) για τα μάτια του Lagerfeld.  Τα δύο μοντέλα εμφανίστηκαν την περασμένη βδομάδα στο show της Chanel στο Σάλτσμπουργκ  της Αυστρίας και ήταν οι πρωταγωνίστριες της βραδιάς.

2

Φαίνεται ότι η Cara και η  Kendall ξέρουν πολύ καλά να παίζουν το παιχνίδι της δημοσιότητας καθώς μια εβδομάδα πριν το show βομβάρδιζαν με φωτογραφίες και video το προσωπικό τους προφίλ στο  Instagram και στο Twitter και όλα έδειχναν ότι το διασκέδαζαν πολύ. Ενώ ήταν στην Αυστρία αποφάσισαν να κάνουν ένα ταξίδι αστραπή την περασμένη Δευτέρα  στο Λονδίνο ώστε να παρευρεθούν στα Βρετανικά Βραβεία Mόδας όπου η Cara στέφθηκε μοντέλο της χρονιάς για δεύτερη χρονιά.

5

Τα γέλια, οι αγκαλιές και τα πειράγματα μεταξύ τους αφήνουν υπόνοιες  ότι είναι κάτι περισσότερο από δύο απλές φίλες.

Όταν γύρισαν πίσω στην Αυστρία εμφανίστηκαν χέρι-χέρι στην πασαρέλα του οίκου Chanel κλέβοντας την παράσταση!

3