Έγκλημα στην Καλλιθέα: Θάνατος από ασφυξία

Πιθανότατα πρώτα δολοφονήθηκε ο συνταξιούχος ναυτικός στην Καλλιθέα και μετά οι δράστες τον έβαλαν στον καταψύκτη, εκτιμά η Αστυνομία, βασιζόμενη στα πρώτα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής.

Ο θάνατος του άτυχου άνδρα προήλθε από ασφυξία, αφού ο δράστης ή οι δράστες είχαν κλείσει το στόμα και τη μύτη του με μονωτική ταινία και είχαν τοποθετήσει από πάνω και σακούλα. Με την ολοκλήρωση των εργαστηριακών εξετάσεων αναμένεται να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να τον σκότωσε η 45χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, με τον οποίο είχε αποκτήσει ένα παιδί, και να τον έβαλε στη συνέχεια στον καταψύκτη.

Άλλωστε, όπως αναφέρουν αξιωματικοί της Ασφάλειας, η 45χρονη είναι εύσωμη, ενώ το θύμα ήταν μικροκαμωμένο και θα μπορούσε να τον βάλει μόνη της στον καταψύκτη. Πάντως, μέχρι στιγμής, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Η ΕΛΑΣ είναι σε «ανοιχτή γραμμή» με την Ιντερπόλ για τον εντοπισμό της Βουλγάρας και του 27χρονου γιου της από τον πρώτο γάμο της.

Πηγή: ΑΜΠΕ