Συμπλοκή με ομοεθνή του καταγγέλλει ο Ιρανός τραυματίας της Ειδομένης

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία του Ιρανού τραυματία που μεταφέρθηκε από τον καταυλισμό της Ειδομένης στο Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου με τραύματα από μαχαίρι στο χέρι και στο πόδι.

 Με ανάρτησή του στο twitter ο φωτογράφος-δημοσιογράφος, Oscar Webb, που φέρεται από τον ίδιο να  εργάζεται για το Vice, την Telegraph και το Middle East Eya, αναφέρει ότι ο Ιρανός ονομάζεται Βαχίντ και «ξυλοκοπήθηκε από την ελληνική αστυνομία, αφού αρνήθηκε να αφήσει τη σκηνή».

Όμως από το ρεπορτάζ, όπως σημειώνει το ethnos.gr, προκύπτουν διαφορετικά πράγματα. Ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πολυκάστρου, Γιώργος Περπερίδης, δήλωσε ότι ο συγκεκριμένος τραυματίας, ονομάζεται Μπεχίτ Σαλούν, είναι 29 χρόνων και μεταφέρθηκε με τραύματα στο χέρι και στο πόδι μετά από συμπλοκή με ομοεθνή του.

«Μόνος του μας είπε, όταν τον ρωτήσαμε τι συνέβη, ότι μάλωσε με έναν συμπατριώτη του, ο οποίον τον χτύπησε με μαχαίρι. Τα τραύματά του ήταν ελαφρά, δεν χρειάστηκε καν να γίνουν ράμματα και αποχώρησε με ταξί για τον καταυλισμό. Ο ίδιος ενημέρωσε τον επικεφαλής της αστυνομίας ότι μπορεί να ταξιδέψει για την Αθήνα», μας είπε ο κ. Περπερίδης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, άλλοι τρεις Ιρανοί μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας. Ο ένας ένιωσε αδιαθεσία κατά την επιβίβασή του στο λεωφορείο, επειδή δεν ήθελε να φύγει και λόγω της έντασης αισθάνθηκε να χάνει τις αισθήσεις, ενώ άλλοι δύο ανέφεραν πόνους στην κοιλιά και στομαχικές διαταραχές.