Αναβάλλεται η εορταστική φωταγώγηση της Αθήνας για τις 24 Νοεμβρίου

Για την ερχόμενη Τρίτη 24 Νοεμβρίου, στις 19:00, αναβάλλεται η προγραμματισμένη για αύριο επίσημη εορταστική φωταγώγηση της πόλης της Αθήνας.

Ο Δήμος Αθηναίων προχώρησε στην απόφαση της αναβολής σεβόμενος την απόφαση της ΑΔΕΔΥ  να οργανώσει συλλαλητήριο διαμαρτυρίας την ίδια ώρα στην πλατεία Συντάγματος.

Έτσι ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, θα δώσει το σύνθημα για την επίσημη φωταγώγηση της πόλης, εν όψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, την Τρίτη 24 Νοεμβρίου.

Από τις 17:30 μουσικές θα πλημμυρίζουν την Αθήνα, καθώς δύο τμήματα της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πνευστών του δήμου Αθηναίων θα ξεκινήσουν, ταυτοχρόνως, από την πλατεία Εθνικής Αντίστασης  και τον σταθμό του Μετρό στο Μοναστηράκι, για να συναντηθούν στην πλατεία Συντάγματος.

Στις 19:00 η Big Band του δήμου Αθηναίων μαζί με τον Σάκη Ρουβά, θα συνοδεύσουν με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες τους την επίσημη φωταγώγηση της πόλης και του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Συντάγματος.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει η παιδική χορωδία του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης, υπό τη διδασκαλία της Κατερίνας Βασιλικού. Μια ώρα αργότερα, τη σκυτάλη θα πάρουν djs, οι οποίοι θα κρατήσουν τον εορταστικό παλμό στην πόλη έως αργά το βράδυ.