Μέλος της αλβανικής μαφίας ο μανιακός με το καλάσνικοφ

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ – ΟΠΛΑ – ΤΡΑΦΙΚΙΝΓΚ

Πόρτα πόρτα ψάχνουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής τον Αλβανό κακοποιό Αρβερ Μπάκο, που «γάζωσε» με καλάσνικοφ το καφέ-μπαρ στο Μικρολίμανο, τραυματίζοντας 15 θαμώνες.κρησφύγετό του.

Με τη φωτογραφία του στα χέρια, αναζητούν πολύτιμες πληροφορίες που μπορεί να τους οδηγήσουν στον κακοποιό. Ηδη έχουν πραγματοποιηθεί έλεγχοι σε τουλάχιστον πέντε οικίες, ενώ συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έφοδοι σε σπίτια «γνωστών» συνεργών του.

Το γεγονός ότι ο Αλβανός κακοποιός δεν έχει μόνιμη κατοικία δυσκολεύει το έργο της ΕΛ.ΑΣ, ενώ προβληματισμό προκαλούν οι διατάξεις που διέπουν τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του (παρότι τελικά αυτή αργά χθες το βράδυ διέρρευσε στα ΜΜΕ) τρία ολόκληρα 24ωρα μετά την επίθεση.

Εκτιμάται ότι κρύβεται σε απόμερο μέρος και περιμένει να σταματήσει το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για να διαφύγει στην Αλβανία. Την ίδια στιγμή, οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση έχουν ταυτοποιήσει δύο ομοεθνείς συνεργούς του σε άλλες υποθέσεις, τους οποίους επίσης αναζητούν.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Διαβάστε το πλήρες ρεπορτάζ:

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=64098279