Συνελήφθη πρώην μπεϊζμπολίστας και μοντέλο για κοκαΐνη

Ένας 38χρονος, πρώην μοντέλο,  αλλά και πρώην παίκτης του μπέιζμπολ σε μεγάλη ελληνική ομάδα συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, το Σάββατο, στην περιοχή του Ασπροπύργου, κατηγορούμενος για την μεταφορά 27 κιλών κοκαΐνης.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες η κοκαΐνη προέρχεται από την Λατινική Αμερική. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του ethnos.gr, η εν λόγω ποσότητα της κοκαΐνης ήταν μέσα σε κοντέινερ στον Ασπρόπυργο, το οποίο επιτηρούνταν, μετά από πληροφορίες, από τους αστυνομικούς. Όταν οι αστυνομικοί άνοιξαν το κοντέινερ, βρήκαν τα ναρκωτικά στο εσωτερικό μεγάλων σιδερένιων σωλήνων.

Μαζί με τον φερόμενο ως παραλήπτη της κοκαΐνης, συνελήφθησαν και δύο αλλοδαποί, ο ένας Ολλανδός υπήκοος, 38 ετών και ο άλλος υπήκοος Γουιάνα, 48 ετών, μέλη κυκλώματος μεταφοράς του ναρκωτικού από το εξωτερικό στη χώρα μας. Ο 38χρονος, σύμφωνα με την αστυνομία, φέρεται ότι διατηρούσε φιλικές σχέσεις με μοντέλα, καλλιτέχνες, ηθοποιούς και επιχειρηματίες, ενώ δραστηριοποιείτο,κυρίως, στα νότια προάστια της Αττικής και είχε το προσωνύμιο ο «παίκτης» της παραλίας.

Όπως λένε οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, το προσωνύμιο αυτό του το κόλλησαν επειδή έπαιζε σε ομάδες του μπέϊζμπολ, αλλά και λόγω της φιλοδοξίας του να γίνει ο «μεγάλος παίκτης» στο άλλο μεγάλο «παιχνίδι», αυτό της διακίνησης της κοκαΐνης…

Οι έρευνες για τη μεταφορά του ναρκωτικού συνεχίζονται, ενώ οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν η εν λόγω ποσότητα που κατασχέθηκε, ν΄ αποτελεί μέρος μεγαλύτερου φορτίου που έχει πάρει… ρότα για τη χώρα μας.